Благодаря, това заяви Юлия Скрипал, предаде РИА Новости. 33-годишната дъщеря

...
Благодаря, това заяви Юлия Скрипал, предаде РИА Новости. 33-годишната дъщеря
Коментари Харесай

Юлия Скрипал: Благодаря!

Благодаря, това съобщи Юлия Скрипал, съобщи РИА Новости.

33-годишната щерка на някогашния полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал, която бе открита в безсъзнание след отравяне с нервнопаралитичното вещество "Новичок " ( "Новак ") на 4 март в югозападния британски град Солсбъри, през днешния ден популяризира публично изказване, оповестено от лондонската полиция. "Благодаря за вниманието и грижите на хората, които молят за мен. За всички пожелания за бързо възобновяване и за поддръжката ", написа тя от болничното заведение. Жената обаче не загатна за положението на нейния татко.

По-рано се появи информация за диалог сред Юлия Скрипал и нейна братовчедка, наречена Виктория. Роднината на отровените съобщи, че е говорила с Юлия и тя е декларирала, че е добре и положението на някогашния съветски сътрудник се усъвършенства. Руските медии, които разпространиха информацията, обявиха, че Виктория се е обадила в московска телевизия.

Медията, излъчила аудиото в ефир, съобщи за възможност записът да не е еднакъв, тъй като позвъняването е било направено от прикрит номер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР