Благодаря на ръководството на предприятието от отбранителната индустрия, което ми

...
Благодаря на ръководството на предприятието от отбранителната индустрия, което ми
Коментари Харесай

Радев от Трявна: За мен е важна съдбата на българските работници

Благодаря на управлението на предприятието от отбранителната промишленост, което ми разреши да го посетя. То е значим детайл от националната сигурност. Важното е, че в изискванията на тежка икономическа и финансова рецесия, тук производството продължава и има подписани контракти за готовата продукция. Плащането по тези контракти могат да бъдат значима част за превъзмогването на рецесията. За мен е значима ориста на българските служащи. Тук работят 630 души, които за една дребна община като Трявна, в случай че останат без работа - то това е равно на една обществена злополука. Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, които посети оръжейно дружество в Трявна.

Той бе безапелационен, че не дели българите на тези, които са в частния браншове и в държавния бранш.

Радев ще посети предприятието за отбранителна продукция край Трявна

"Хората тук работят и имат пазари. Знаете какво стана по света - закриват се пазари, значимо е да запазим износа си ", добави още президентът.

"Многократно заявих, че дружно със здравните ограничения, би трябвало да има и съответни социално- стопански. Те би трябвало да са в три посоки - навременни, налични и безплатни. Свалянето на ограниченията би трябвало да е поетапно, а не да се насажда боязън и суматоха. Няма да ме видите в хора на суматохата. Предпочитам гласа на разсъдъка. Българите са виновни, демонстрират разсъдък. Липсват безапелационни и навременни обществени и стопански ограничения, тъй като тяхната липса води до обезверяване на хората ", акцентира още той.

Попитан дали поддържа контакт с ген. Мутафчийски, той съобщи, че не непрекъснато и би трябвало да се оставят лекарите да си правят работата. "Много страни работят с проекти, България би трябвало също да създаде подобен - да има проект, тъй като другояче рискуваме да има втора вълна. Решенията би трябвало да се вземат въз основата на действителни данни, а не на боязън и суматоха. Спешно би трябвало да се концентрираме и да поставим старания за тестване на българите ", счита още Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР