Благодаря“ Денков, направи протеста ни още по-многоброен, каза Радослав Христов,Днес

...
Благодаря“ Денков, направи протеста ни още по-многоброен, каза Радослав Христов,Днес
Коментари Харесай

Зърнопроизводител: От 7 часа сутринта органи на МВР звънят да връчват протоколи, за да не излизаме

„ Благодаря “ Денков, направи митинга ни още по-многоброен, сподели Радослав Христов,

„ Днес от 7 часа сутринта органи на Министерство на вътрешните работи звънят на наши членове да им връчват протоколи и да ги предупредят освен да съблюдават Закона за придвижване по пътищата, Закона за митингите, да не излизаме на пътя за реклама. Това звънене цели заплашване. На последно място бях предизвестен да имаме триъгълник, аптечка и пожарогасител, което си имаме по принцип. Искам да благодаря на премиера, че по този начин назовава българските зърнопроизводители, които от години изхранват българите. Само мога да му благодаря, че митингът ще бъде доста по-многоброен. „ Който сее вятър, ще жъне стихии ”.

Това се закани в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS Радослав Христов, ръководител на Тракийския съюз на зърнопроизводителите.

16 септември 2023, 12:06

Денков назова зърнопроизводителите терористи и отсече: Чакам ги да преговаряме всъщност

16 септември 2023, 14:16

Борисов за зърнопроизводителите: Имаме слаб аграрни министър. Грешката на Денков е в квалификациите (ВИДЕО)

„ Преди 15 дни сме поискали среща с премиера, с финансовия и със земеделския министър – да обсъдим идните проблеми в сектора. Нямахме отговор, до момента в който не пуснахме уведомлението в Столична община за митинг. Наясно сме, че финансовият министър Асен Василев ръководи страната ”, съобщи зърнопроизводителят.

 „ Хората ще бъдат няколко пъти повече, в сравнение с бяха на последния митинг. Протестът не е единствено на зърнопроизводителите, той е на 24 неправителствени организации, от бранш „ Селско стопанство ”, сподели той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР