Благодарствен адрес от името на Ненад Лалович, президент на Световната

...
Благодарствен адрес от името на Ненад Лалович, президент на Световната
Коментари Харесай

Благодариха на кмета за Световното първенство по борба за...

Благодарствен адрес от името на Ненад Лалович, президент на Световната федерация по битка във връзка положителната организация и провеждането на Световното състезание по битка за ветерани, получи кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.

Спортната демонстрация се състоя от 10 до 15 октомври в многофункционална спортна зала „ Колодрума “. Писмото е подписано и от Цено Ценов, президент на Европейската федерация по битка и вицепрезидент на международната, а поздравът е насочен още към Общинския съвет и пловдивската общност.

Отлични са и усещанията на членовете на Международния олимпийски комитет и служебните лица от Международната федерация от ситуацията, в която са протекли надпреварите и културния отдих.

„ Това Световно състезание бе един от най-вълнуващите спортни конгреси през последните 10 годни “, се споделя в благодарствения адрес.

Заради съвършената организация, съгласуваност и ефикасна взаимна работа с организационния комитет и Българската федерация по битка и отличните усещания и мемоари от Пловдив и България уредниците обмислят провеждането и на друга крупна интернационална демонстрация.

С благопожелание за бъдещи сполучливи дейности за подкрепяне развиването на битката и други спортове в град Пловдив и за положителни резултати във всички инициативи приключва писмото. /Марица.бг
тагове кмет международно първанство битка ветерани
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР