Благодарности и награди от кмета на Тракия Костадин Димитров получи

...
Благодарности и награди от кмета на Тракия Костадин Димитров получи
Коментари Харесай

Нов победител в Цветен кът в „Тракия“

Благодарности и награди от кмета на „ Тракия ” Костадин Димитров получи Иван Матански от блок 46 за работата му по видоизменение и облагородяване на пространството до вход А.

Това стана в границите на юлското издание на акцията „ Цветен ъгъл ”, която насърчава тракийци, вложили време и старания за облагородяването на общите площи пред домовете си.

За потребностите на съседите от вход А на 46-ти блок бяха обезпечени две пейки от кметството в „ Тракия ” и две кошчета за боклуци от Оперативна програма „ Градини и паркове ”.

Иван Матански описа, че от предходната година е засадил 700 храста и 15 иглолистни дървета, също обезпечени от общинското дружество. Наесен залесителните действия в пространството не престават, увери той.

„ Адмирации към всички тракийци за работата им по разкрасяването на местата за отдих пред входовете, в които живеят. Създаденият уют пред блоковете дава онази неповторима атмосфера на квартала ни и събира на раздумка съседите, а децата играят пред очите на родителите си ”, съобщи кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров, по чиято самодейност към този момент 10 години се организира акцията „ Цветен ъгъл ” в най-младия пловдивски регион.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР