Благодарим на всички гласоподаватели от България и чужбина, гласували за

...
Благодарим на всички гласоподаватели от България и чужбина, гласували за
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Надяваме се на по-висок резултат след преброяването

Благодарим на всички гласоподаватели от България и чужбина, дали своят вот за Вътрешна македонска революционна организация. Загубихме може би от това, че нямаше по какъв начин да се организира естествена акция, както на други избори, т.е. среща с повече гласоподаватели. Вътрешна македонска революционна организация направи една от най-хубавите акции от всички партии в България. Надяваме се крайният резултат да бъде по-висок след преброяването. Това съобщи на брифинг ръководителят на предизборния щаб на партията Юлиан Ангелов във връзка предварителните данни от изборите, разпростраени от социологическите организации.

" Ще продължим да пазиме българщината, тезите на Вътрешна македонска революционна организация и ще работим за страната ", сподели още той. Призоваваме всички партии, с изключение на Движение за права и свободи, да намерят общи решения и обединяване, моли Ангелов.

" Нямаме самоцелно искане за власт. С тези, които желаят, Вътрешна македонска революционна организация може да организира диалози ", проговори той за възможни бъдещи обединения.

" Нашата цел е да си осъществим предизборните обещания, ще се водят диалози. Нас не ни плаши да сме в съпротива, както и да сме в ръководство ", означи още Юлиан Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР