Благодарим на коалиционните си партньори, които ни послушаха да отложат

...
Благодарим на коалиционните си партньори, които ни послушаха да отложат
Коментари Харесай

Сидеров: ГЕРБ, благодаря ви!

Благодарим на съдружните си сътрудници, които ни послушаха да отсрочат противоречивата тематика за Истанбулската спогодба, съобщи на брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, съобщи кореспондент на novini.bg.

Той напомни, че на предходен брифинг от групата са посъветвали ГЕРБ да отдръпват тази тематика, защото има по-важни за българите. „ Това го одобрявам като стъпка в повишението на съдружната просвета ", съобщи Сидеров и напомни, че през последните седмици е имало някои търкания сред ГЕРБ и „ Обединени патриоти “. Според него това е вярното отношение.
По думите му очевидно има напън от вън, само че решението на ГЕРБ вярно.
Сидеров акцентира, че патриотите са срещу насилието над дами и деца.
"Много е значимо по какъв начин ще бъде дефиниран въпросът при един референдум за Истанбулската спогодба. Ако не сме наясно с въпроса, който ще формулираме на референдум, няма логичност да обсъждаме дали има, или няма потребност. По принцип сме за директната народна власт “, съобщи Сидеров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР