Благодарение на подобряването на епидемиологичната ситуация в по-голямата част от

...
Благодарение на подобряването на епидемиологичната ситуация в по-голямата част от
Коментари Харесай

Училищата в Словения отварят врати

Благодарение на подобряването на епидемиологичната обстановка в по-голямата част от Словения, ски курортите скоро ще бъдат " отворени " при избрани условия. Следващата седмица по-ниските класове на началните учебни заведения ще бъдат присъствени и ще бъдат отворени пазари, фризьорски и механични услуги, разгласи нощес държавното управление на Словения, съобщи БГНЕС.
В девет от 12-те района, тези с по-добра епидемиологична картина, ски курортите ще отворят още веднъж в събота, а тези с негативен тест за ще могат да карат ски, удостовери министър председателят Янез Янша.
 Откриха английския вид на ковид в Словения? Откриха " английския " вид на ковид в Словения?
В лабораторна проба в Словения е открит новия вид на ковид. Той е сходен на открития по-рано в Англия, който е доста по-зар...
От идващия вторник в същите райони ще бъдат отворени детски градини и паралелки за възпитаници от първите три класа на главните учебни заведения, само че с всички противоепидемични ограничения и негативен тест за ковид за педагози и учители, които ще бъдат тествани предния ден.
Пазарите, павилионите, почистващите услуги, фризьорите и сходни услуги, ще имат право да работят още веднъж и се отварят магазини с детско съоръжение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР