Благодарение на неадекватната външна политика в България нещата стигнаха дотам,

...
Благодарение на неадекватната външна политика в България нещата стигнаха дотам,
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Всяко попадане в любовния списък на Запада в днешно време вони

" Благодарение на несъответстващата външна политика в България нещата стигнаха до такава степен, че тия на Изток ни презират, а тия на Запад ги отвращаваме. Каква по-добра жертва може да се откри, която хем да бъде раздрана, хем никой и една сълза да не пророни за нея? И няма да е нещо ново. Просто ще е дежавю ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

Филмът за Нахални е връхТ в кинематографичното изкуство!

Едва ли ще се родят повече такива сценаристи и режисьори на този свят!

 

Имам въпрос към Европейска комисия и Сената: ЗАЩО на фотографията няма джендъри???

Защо в сюжетът Навални не е негър джендър, който търси сексуалността си в паралелни измерения?

 

Кукър

То и Борат Бакалова беше номинирана за Оскар, само че го завоюва Борат Грозев. С което желая да кажа, че всяко попадане в любовния лист на Запада в днешно време, вони на негоден новичок и има съсвсем друга цел, от тази която ни се показва.

 

Поздравления за стремежът към Истината и за труда на преводача!

Пълна обезценка на професионализма и в документалистиката, и в художественото творчество показано от така високата обществена естрада на неземния Холивуд и лелеяният златен Оскар. Срам за човечеството, то бива и бива заблуди и простотии, само че това минава всевъзможни граници в духовната просвета култура и възходящо развиване на индивидите!..... п.с. Госпожа Навални по какъв начин по този начин беше в " кремълско " алено, а не беше в " демократското " синьо-жълто?...... Снощи погледнахме за малко и 7-статуетковия победител - ми необикновено потискащо затормозяващо нещо, тъпо за положителната Мишел Йео от " Тигър и змей ".

 

Истината е в това

Което е споделил западния специалист, работил дълги години в Русия. А точно - Навални е прекомерно маргинална фигура в Русия и надали Кремъл ще го вземе за сериозна опасност. Политически, Навални е дребосък в съпоставяне да вземем за пример с един Ходорковски. Ходорковски освен направи политическо придвижване, той се опита да прави същинска опозиционна идеология, младежко придвижване, пионерска организация, неговите почитатели се събираха на лагери...Ходорковски съчета милиардите с политически план. А кой е Навални? Дребен хитрец, който краде в размерите на 50 000 Щатски долар - мелкий пижон. Интересно е за какво Запада е заложил на безусловно безперспективния Навални? А не да вземем за пример на Ходорковски?

 

Ретранслатора

Казано на най-простичък език следва банкова рецесия, тъй като системата се крепи на петродолара и обвързваното с това потребление на $, като аварийна валута, тъй като Китай, Русия и други употребяват разплащане по-между си и в национални валути, като наклонността е да се премине напълно в национални валути.

 

Financial

Автора е прав като се изключи това, дали start-up са нещо, което би трябвало да се избавя. Не, не би трябвало и не би трябвало да се третират преференциално по отношение на всички други депозитари. Имайте поради и друго значимо, а това е профила на трите банки. Едната е част от venture capital компания с високорисков капиталов капитал. Втората е крипто хъб. Третата е бутикова банка за клиенти с високи приходи. Това не са типичните търговски банки, по тази причина към този момент място за драматизации няма. По-скоро го отнасят най-лошо ръководените нишови и високорискови институции, като непряк резултат на една тотално неправилна и обречена финансова политика на федерално равнище.

 

Financial

От първа ръка да те светна за действителностите в Америка. Т.н. дребни компании са също толкоз порочно заченати, структурирани и ръководени, както и Google и Фейса. Това е брак заченат в грях сред лика-прилика вложител и вложен. Всички са плод на venture capital (VC), което ги прави всичко друго, само че не гъвкави и самостоятелни. Да сравняваш машиностроене (истински стратегически бранш с добавена стойност) и IT виртуални лапачи на напечатани пари с на практика никакъв действителен принос в стопанската система е аматьорски смешно.

 

Криза - неизбежна, нужна, оздравяваща

Има разнообразни способи за балансиране при капитализма. Един от методите е международна война с разрушение на страни и градове. Друг метод е международен фалит с разрушение на банките. Разликата е КОЙ заплаща сметката - в първия случай народите, във втория - банкстерите. Кой метод е за предпочитане? Има за изписване маса от десетки трилиони подправени кредитни пари, основани от въздуха, надлежно нереални цени на най-вече нереални планини от активи. С разрушение на банките, активите се преоценяват, връщат се на действителната си цена, салдото се възвръща. Илюзорно " благосъстояние " от цифрови трилиони ще престане да трови действителната стопанска система.

 

Спасов

Пряко не, само че историята ще се повтори. Банките ще стартират стремително да затварят кредитни еспозиции на корпоративно равнище, което ще изстреля в космоса просрочията по заплащанията. Липсата на ликвидност ще изхвърли мигновено по-малките зад борда, а огромните ще стагнират. Рязко ще се свие и потребителското кредитиране. Няма български банки приятелю. Това са непознати капитали. Те извършват нареждания. А те идват бързо. Не се съмнявай в това. Така беше след Лиман, по този начин и ще е в този момент. Лекарството ще е същото, само че лекуването ще продължи по-дълго.

 

Шалом

Ех какъв брой беше хубаво да си печаташ хартийки и целият свят да ти слугува.

 

чичопей

Потресаващо! Виждате ли до къде сме се докарали - една семпла и продажна женица, която никой от жителите на Европейски Съюз не е избирал и не е познавал, преди да я насадят да ни управлява, да споделя в този момент на какво имат право страните в Европа. Събудете се, бе хора, събудете се, преди да е станало прекомерно късно!

 

Албански реотан

Зеленски от дълго време се меси и във вътрешните работи на Р. България, единствено че никой няма храброст да каже, че " царят е гол ". Организират се манифестации в София с млади украинци на към 25-40г възраст, които желаят вкарването на България във войната против Русия. Същите украинци на митингите в София носят плакати с обиди към президента на България Радев " радев по*** на **й ", украинци приканват за оставката на Радев и негов импийчмънт. На митингите на Политическа партия и Демократична България вземат участие постоянно украински жители, които не са удовлетворени от политиката на България. Бившият дипломат Москаленко имаше имаше достъп до секретна информация за Българската Армия, която огласи обществено в ефир. Украйна натиска политически България да устоя украинците тук на първокласни условия в 4 и 5-звездни хотели по българските курорти. Членове на нацистко-бандеровски организации и украинската са от година в България и могат да бъдат употребени за предизвикателство на " Майдан " в София.

 

Точно по този начин, 10 Март 2023 19:00ч., нищо ново под слънцето!

Както си спомняме - и при покушението на Кримския мост наскоро взривните материали сякаш бяха минали през България... Преди години упрекнаха български лекари и мед. сестри, че съзнателно са провокирали зараза от СПИН в Либия. През 70-те упрекнаха български жители за покушението над Папа Йоан II и ги хвърлиха в затвор в Италия. През 1933 година Георги Димитров беше упрекнат, че е запалил Райхстага (Германския Парламент)... Та му се наложи (на Г. Димитров) за 6 месеца да научи немски език и да се изправи без юрист, самичък против цялата пропагандна машина на Гьобелс, и в демонстративен развой да ги разбие на пух и прахуляк. Най-комичното е, че при започване на Лайпцигския развой работата на съда е била излъчена директно по радиото в многократни включвания от правосъдната зала (през мрежа от радио-точки във всеки дом и хиляди високоговорители ситуирани по ел. стълбове по улиците), а към края на процеса и самата присъда е прочетена на закрито съвещание, след което Георги Димитров е бил освободен! Под слънцето - нищо ново!

 

Мила от Марс

Наистина обществото е приспано и не осъзнава какво се случва и какво му се приготвя, което е кошмарно. Евроатл. партии напълно умишлено продават нац.интереси, формалните медии не приказват за значимите неща, огромните малките екрани избират да дават Сървайвър и други риалитита по 3 часа всяка вечер, и нищо чудно младите да си мислят, че компликациите и оцеляването са единствено игра с награди. Докато същинските компликации и оцеляване могат да им се стоварят изведнъж по най-неочакван метод. И то в една непозната игра за непознати ползи. Целта в действителност е да ни пречупят душевен и да ни настроят против Русия, като методите са доста брутални и подли - работи се студенокръвно чи безскрупулно. Ако не се събудим, неприятно ни се написа.

 

квинтесенциален армаментариум

Абе не разбрахте ли че сме в клопката и резето падна. Отърване няма. Тъпи части се оказахме и туйто. Кат ще гинем най-малко да е от вярната страна. Така си мисля.

 

Съгласен съм с нямаме късмет

30г. развращават две генерации, младите родители от 90-те години и техните деца. Чалга (на първо място),отвратителни излъчвания безусловно с порнографско съдаржание и всевъзможни там сходни гадости. Такова потомство израсна и в този момент всички ние ще ядем тази попара където си я надробихме, къде умишлено, къде от нелепост. Помията с която ни заливаха 30г. ни трансформира в дебили в такива (особенно младите) да не схващат защо ще бъдат използвани или защо ще бъде използвана страната им. Защото в случай че не влезем със жива мощ във зблъсъка България ще бъде употребена за територия за напъдение против РУСИЯ. Аз съм от Ямбол на 10км. от гръдъ е авиобаза Безмер ремонтирана е по натовски стандарти а нямаме натовски самолети??? Сами си отговорете.

 

Самотният вълк

Благодарение на несъответстващата външна политика в България нещата стигнаха до такава степен, че тия на Изток ни презират, а тия на Запад ги отвръщаваме Каква по-добра жертва може да се откри, която хем да бъде раздрана, хем никой и една сълза да не пророни за нея? И няма да е нещо ново. Просто ще е дежавю.

 

Помнещ

Петко Славейков: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да правят. Всичко тежко, всичко мъчително е за нас! " Аз не зная! Аз не мога! " - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика " Яман ни е нам фурия! " - а всякому мерамът е разруха... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, отново ще кажа и с това ще да свърша. " А от мен един въпрос: 70 % българи са срещу войната в Украйна и за спокойно разрешаване. Болшинството българи считат, че е имало фашизъм у нас и сме били към губещата страна по време на ВСВ. Сега сумарно, за " обединението на войната - ГЕРП, ПП-ДБ, Движение за права и свободи " и за събарянето на монументи щели да гласоподават съвсем 60 % на идните избори. Питам: Прав ли е П. Р. Славейков ( написаното е във връзка битките измежду българите след знаковия " Българския Великден " )?

 

" 1984 "

" Който владее предишното, той владее и бъдещето. Който владее сегашното, владее предишното. "

 

" 1984 "

" Войната е мир. Свободата е иго. Невежеството е мощ.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР