Благодарение на медицината сме живи до днес. Ако не беше

...
Благодарение на медицината сме живи до днес. Ако не беше
Коментари Харесай

Странни, но ефективни домашни лекове

Благодарение на медицината сме живи до през днешния ден. Ако не беше пеницилинът, и до ден сегашен нямаше да се оправим с бактериалните и вирусните инфекции. Безспорно медицината ни е нужна, само че също по този начин има и домашни лекове, които не са за подценяване.

Например, в случай че имате настойчиво главоболие, то моливът ще ви помогне. Вижте какви други хрумвания можете да почерпите от идващите редове.

Тиксо при брадавици

През 2002 година една дребна група учени сравнила успеваемостта на тиксото и течния азот при брадавиците. След два месеца носене на тиксо на засегнатата зона и един път седмично потребление на пемза за мъртвите кафези, 85% от брадавиците са се махнали.
Лукът не е единствено за готвене! Ето защо още може да го употребявате
Лукът не е единствено за гответе. Всички знаем, че той е главно част от всяко едно ястие, защото придава превъзходен усет. Може би не ви е хру...
Прочети повече
Изследователите разкрили, че тайната се дължи в химическия състав на тиксото. То просто задушава самите кафези и те губят жизнеспособност. Друго въздействие на тиксото е, че подтиква имунната система и тя нападна брадавиците, като ги унищожава.

Овесена каша за екзема

Овесът има противовъзпалителни свойства и това е потвърдено. Ако не сте сигурни в качествата на тиксото, тук няма защо да се съмнявате. Независимо по какъв начин го употребявате – като паста за нанасяне или пък го добавите в горещата си вана, то сигурно ще облекчи признаците на екземата.

Смята се, че той има антихистаминов резултат (антиалергичен ефект). Това оказва помощ на имунната система да се възвърне в резултат на дразненето, което е провокирало екземата.

Кисело мляко за неприятен мирис

Лошият мирис идват от редица бактерии в червата. Киселото мляко може да помогне за регулирането на тези бактерии и дъхът ви се оправя. Също по този начин, пробиотиците въздействат добре на ферментацията на храната, които са останали по чревните стени. Това се отразява и на здравето на устната празнина.

Една лъжица захар против хълцане

Сигурно сте чували безчет способи за справяне с хълцането – да поете мирис и да го задържите, пиянство на вода на дребни глътки или някой да ви стресне. Общо взето нищо не оказва помощ, изключително последното.
Полезни и нетипични използва на краставицата, за които не знаете
Краставиците са лесни за развъждане, а също по този начин и обичана храна на множеството хора. Те имат необятно потребление в разнообразни области, включит...
Прочети повече
За да се отървете от хълцането, хапнете една лъжичка захар. Според разнообразни проучвания тя работи на нервните импулси и успокоява гладката мускулатура на хранопровода и стомаха и най-много на диафрагмата, която се свива конвулсивно и провокира хълцането.

Захапете молив, с цел да успокоите главоболието

Стискането на зъби е нормална реакция при стрес. При притискането избрани мускули вземат участие, а по продължението на някой нерв се изпраща сигнал до мозъка. Той от своя страна го генерира като болежка и по тази причина ви боли. Когато захапете молив, отслабвате хватката на черепните мускули и по този метод напрежението спада. Този лек не работи при инфектиране от рода на мигрена, синуси или високо кръвно налягане. Може да ви бъде от изгода единствено при главоболие, породено от стрес, изтощеност и напрежение.

Маслини против морска болест

Според някои проучвания морската болест може да се повлияе  от маслините. Един от признаците за морска болест са нарасналите равнища на слюнка, която е наситена със стомашни киселини, които са провокирани от позиви за повръщане, а те от морската болест. Тази слюнка обаче скапва зъбите ви. В маслините има танини, които имат свойството да успокоят повръщането. Лечението обаче е дейно единствено при ранните стадии на морската болест.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР