Благодарение на интернет е доста трудно нещо да остане тайна

...
Благодарение на интернет е доста трудно нещо да остане тайна
Коментари Харесай

Изненада: Обувките от „И просто ей така...” са дело на Сара Джесика Паркър

Благодарение на интернет е много мъчно нещо да остане загадка за дълго. И въпреки всичко, актьорският състав и екипът на „ И просто ей така” съумяха да запазят основен детайл от шоуто в загадка до самия край. След като „ Сексът и градът “ разпространява марката на Маноло Бланик, показвайки ни стотици незабравими обувки, Кари Брадшоу се завърна на дребния екран с голям брой нови чифтове, проектирани не от различен, а от самата нея.

Като изпълнителен продуцент на комедийната драма, Паркър даде доста от себе си на „ И просто ей така”. Включително и за дрешника на героините. Разбира се, други дизайнери на обувки също участват в шоуто, само че нейните модели са показани под подправения винтидж етикет Duchessa Gardini.

Като се има поради стилното завещание, което „ Сексът и градът” остави, костюмите в продължението трябваше да бъдат в действителност деликатно премислени. Дизайнерът на театрални костюми Моли Роджърс работи с Дани Сантяго по продължението и към момента е сюрпризирана, че са се справили.

„ Шоуто е еднорог на толкоз доста равнища. Имате си работа с аудитория, която приветства, когато още веднъж види колана „ Roger “. Невероятно е, че мистериите към момента съществуват, даже когато имате обществени медии и всичко се преглежда под микроскоп. Освен това беше ужасно да имам достъп до обувки, която хората не познават и се чудят „ Какви ли са тези обувки?” споделя дизайнерката.

Докато едноименната марка за обувки на Паркър работи интензивно от 2014 година насам, тя не е имало желание да проектира обувки за шоуто. „ В света на Кари няма сбирка SJP, тъй като това би било прекомерно необичайно за мен. Не желаех да наподобява по този начин, като че ли употребявам HBO като бизнес опция, само че Моли имаше няколко дупки за запълване при аксесоарите и по този начин стигнахме до крайния резултат и подправения бранд.”

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР