Благодарен към на всички колеги, които изразяват подкрепата си за

...
Благодарен към на всички колеги, които изразяват подкрепата си за
Коментари Харесай

Явор Божанков: Не съм водил разговори с други партии, нито те са ме търсили

Благодарен към на всички сътрудници, които показват поддръжката си за мен. Не съм водил диалог с други партии, нито други партии са търсили подобен с мен. Това съобщи самостоятелният народен представител Явор Божанков в " Още от деня ".
Прочетете още
Преди дни Божанков бе изключен от парламентарната група на БСП заради позицията си за войната в Украйна и даването на оръжия от страна на България.

" Не съм предприемал дейности предвид на последваща стъпка накъде оттова нататък. Аз съм безусловно уверен в това, което върша, знам, че е вярно, знам, че времето ще потвърди, че съм прав и не се опасявам от следствията. Не се опасявам нито да остана самичък, нито пък в случай че ще и пътят ми да е дотук, тъй като имам вяра в това, което върша ", сподели той.

Божанков акцентира, че още преди изборите е ходил на митинги против съветската експанзия в Украйна и в никакъв случай не е крил своите обществени позиции.

" Различна е благодарността в исторически проект, общата история, уважението към съветската просвета и народ от това, което прави режимът на Путин сега ".

Заяви, че единственият проблем с гласоподавателите му е, че не е могъл да им изясни позицията на Българска социалистическа партия за промените в Изборния кодекс.

" Борихме се денонощно да въведем машинния избор и казвахме " мъртвите не гласоподават с машини, хартията е машинация ". След като този Изборен кодекс беше извърнат на 180 градуса, в действителност съм имал доста диалози с гласоподаватели и не съм можел да им обясня това. За себе съм спокоен - аз съм от вярната страна на моята съвест ", уточни той.

Според Божанков хората, които са се съгласили да вземат участие в кабинета " Габровски ", са почтени за почитание, тъй като евентуално високата цена която ще платят. Заяви обаче, че ГЕРБ се пробват да се скрият зад различен кабинет, тъй като знаят, че нямат парламентарна и социална поддръжка.

" Такъв финт е безусловно недопустим, тъй като на всеки е ясно, че няма такова нещо като " експертен кабинет ". Още по-прекалена беше тезата, че претендентът за министър-председател самичък, без да се допитва до Борисов, избрал министрите. Нали никой не има вяра на това ", попита депутатът.

Нито един от трите мандата няма да има късмет, до момента в който не стартират диалозите за действителните проблеми, уточни Явор Божанков. Коментира още, че ГЕРБ до момента не са признали за нито една своя неточност, а сега се държат, все едно съставляват целия народ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР