Благо Джизъса избяга с новата си любовница на остров Бали След

...
Благо Джизъса избяга с новата си любовница на остров Бали
След
Коментари Харесай

Милионерска щерка хрантути Благо Джизъса

Благо Джизъса избяга с новата си държанка на остров Бали
След гръмката си разлъка с плеймейтката Златка Райкова, Благо Джизъса се покри в чужбина, до момента в който нещата утихнат. Той е на остров Бали с новата си държанка. За нея се знае, че е милионерска дъщеря, чиито родители развиват хотелиерски бизнес в спа столицата на България Велинград.

Мадамата била фрашката с пари и не й представлявало проблем да устоя избраника си. Знайно е, че Благой Георгиев е гол като пушка, откакто се разорил от хазартната си взаимозависимост. Това е и една от аргументите Русата Златка да му бие шута. По-съществената причина обаче е, че Райкова разкрила, че футболистът й изневерява с държанка. След като го напъди, Златка обществено го назова „ цялостен отпадък “

Благо Джизъса има 4 деца от 3 разнообразни дами. Има наследник и щерка от гимнастичката Христина и по един наследник от рускинята Есмер и от Русата Златка. Най-малкият му правоприемник от плеймейтката – Благой-младши е едвам на 2 годинки.

Въпреки разочарованието си и обидата, Русата Златка не остана дълго време сама. Тя скоростно си откри нов мъж до себе си. Той е по-млад от нея, от арменски генезис и добре обезпечен финансово. Явно си пада по модифицирани дами, защото преди Златка си е имал алъш-вериш със скандалната Моника Валериева.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР