Блага вест долетя от семейството на Николай и Красимир Маринови

...
Блага вест долетя от семейството на Николай и Красимир Маринови
Коментари Харесай

Най-хубавата новина долетя от семейството на Маргините


Блага новина долетя от фамилията на Николай и Красимир Маринови - Маргините, тази седмица. Фамилията се снабди с втори правоприемник. Бизнесмените и някогашни ръководители на СИК имат втори праплеменник. Малката им племенничка Мария роди наследник преди няколко дни, научи " България Днес ".

" И през днешния ден се появи ТИ... Съвършенството на нашата обич ", разгласи гордата майка.

 

 Мария към този момент е горда майка

Бебето проплака в частна болница в Пловдив. Мъникът и майката се усещат чудесно и скоро ще се приберат вкъщи при гордия баща. А той е на седмото небе от благополучие - още повече че момченцето ще носи неговото име Добромир. Всъщност мъжът до Мария е обгърнат в тайнственост през цялото време на връзката им. Но " България Днес " съумя да разкрие кой е той. Бащата на новия правоприемник във семейството на Маргините е Добромир Райчев. Той е много състоятелен и има личен бизнес. Занимава се с търговия и изследване на пазарите. Преди това е работил в Австрия в същата сфера.
Мария и мъжът до нея са на една и съща възраст. Добромир кара тузарско ауди и е почитател на високите скорости и дрифтовете. Обича пътуванията и първокласните почивки. С красивата племенничка на Маргините са дружно от две години.

 Бебокът проплака в частна клиника

 

 Мария настойчиво криеше мъжа до себе си - Добромир

 Райчев подвигна вманиачен ваучър с другари

 Николай и Красимир Маринови

Райчев подвигна запаметяващ се ваучър по случай раждането на сина си. Той събра другари и близки в известно пловдивско заведение, като не се скъпи за почерпката. Всичко бе украсено със сини балони. Сред най-щастливите и поздравявани през вечерта беше бабата - сестрата на Маргините Мариана. Каката на Мария - Бисера, и нейният брачен партньор също бяха във вихъра на купона. Празненството продължи съвсем до сутринта с музика онлайн, като не липсваха и най-известните чалга шлагери сега. Маргините не бяха видяни на купона, само че те пропуснаха и сватбата на по-голямата си племенничка Бисера преди време.
Малкият Добромир е вторият правоприемник в бизнес империята на Маргините. Бисера към този момент има наследник Артур, който е на година и половина. Сега той ще си има другарче в игрите и белите. А каката не спря да оказва помощ на Мария със препоръки по време на бременността, като беше най-довереният й човек. Сега ще е до нея и при развъждането на бебето, защото към този момент има опит.
  Мария от своя страна очевидно желае бързо да си върне формата след раждането. Тя към този момент търси препоръки от други мами.

" Мили дами, препоръчайте ми добър лазер за стрии в град Пловдив ", помоли русокоската почитателите си, преди даже да е изписана още от болничното заведение.
Племенничката на Маргините е известна с изваяните си форми и атрактивния жанр на обличане. Тя не е качила доста килограми по време на бременността. Но към този момент няколко пъти е споделяла, че най-големият й проблем са появилите се по тялото й стрии.

Мария изненада мнозина с бременността си, която разкри през лятото. В Пловдив още шушукат за връзката й с някогашния футболист Валентин Добревски. Юношата на " Левски " и една от най-желаните дами в Пловдив бяха дружно към две години. Те живееха под един покрив. Бяха измежду най-одумваните двойки в Града под тепетата. Раздялата им бе много шумна и по-късно хубавицата взе решение да държи мъжа до себе си в загадка.

Мария Маринова е по-малката щерка на Мариана Маринова - сестра на братя Маргини. Кака й Бисера е омъжена за сина на пловдивския предприемач Юра Месропян. Поне към този момент по-малката племенничка на Маринови не крои проекти за женитба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР