Blackview A60 Pro вече е официален. Брандът Blackview без никакъв

...
Blackview A60 Pro вече е официален. Брандът Blackview без никакъв
Коментари Харесай

Само за $1 може да бъде взет новия бюджетен смартфон Blackview A60 Pro

Blackview A60 Pro към този момент е формален. Брандът Blackview без никакъв необикновен звук този понеделник безшумно анонсира своя нов смарт телефон от серия А. Засега няма точни данни за цената на новото мобилно устройство и е прекомерно евентуално компанията да разгласи тези детайлности в своя уеб уебсайт. Blackview A60 Pro е впечатляващ смарт телефон с преливащ цвят на корпуса и екран с дребен отвор в горната част на екрана. Конфигурацията на устройството включва SoC MediaTek Helio A22 MT6761, 4080 mAh батерия, Android 9.0 Pie, като цената е доста ниска.

Blackview споделя, че A60 Pro се базира на системата върху чипа MediaTek Helio A22 (MT6761), която дружно с новата операционна система Android 9.0 Pie предлага висока скорост и гладка работа. Освен това, чипът се създава посредством 12 нанометров софтуерен развой и е по-бърз и ефикасен от предходния MT6739.



Чипът MediaTek Helio A22 разполага с четири Arm Cortex-A53 ядра с тактова периодичност 2,0 GHz плюс интегрирания графичен ускорител MG PowerVR от GE клас, като реализира резултат от 60 000 точки. Производителността на процесора е с 30% по-висока, а графичното ядро е със 72% по-бързо от директните други възможности. Това е една качествена платформа за смарт телефони, която е първата на пазара с ултра ефикасен развой на произвеждане.

Предварителните продажби на A60 Pro ще стартират всеки миг. А от 23 май до 3 юни ще можете да участвате в томболата за A60 Pro. Най-големият късметлия може да получи телефона единствено за $1. Предлагат се и електронни купони, с които смарт телефонът може да се закупи за $2, както и за $20. Ако споделите това във Фейсбук, Twitter, VK и така нататък, ще иматр по-голям късмет да спечелите новото мобилно устройство.



Това е всичко, което знаем към този момент. Повече информация можете да намерите в формалния уеб уебсайт на Blackview.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР