BlackBerry обяви вчера, че ще бъде партньор с британския производител

...
BlackBerry обяви вчера, че ще бъде партньор с британския производител
Коментари Харесай

BlackBerry ще осигурява сигурност за издръжливите телефони на CAT и Land Rover

BlackBerry разгласи през вчерашния ден, че ще бъде сътрудник с английския производител на смарт телефони Bullitt Group, с цел да удостовери, че идните версии на телефоните с марка CAT и Land Rover са освен уякчени извън, само че и с високо равнище на софтуерна сигурност. Добавянето на технологията за киберсигурност на BlackBerry към бъдещи модели на тези телефони ще ги направи здрави извън и предпазени от вътрешната страна.
BlackBerry Secure съчетава личния програмен продукт и приложенията на BlackBerry, с цел да отбрани поверителността на потребителите на устройствата, като в същото време блокира нападателите от това да употребяват уязвимостите , открити на обещано устройство.

Bullitt Group лицензира имената CAT и Land Rover за своите телефони, които са предопределени за потребление в среди като строителни обекти, където по-малко здрави телефони са обречени. Компанията продава своите мобилни телефони в над 100 страни , като множеството продажби се правят в Европа, Близкия изток, Африка, Северна Америка и Латинска Америка.

„Тази нова договорка ще ни разреши да разтеглим приложението на нашата платформа BlackBerry Secure на повече от 100 пазара, на които Bullitt Group сега популяризира своите продукти“, споделя Алекс Търбър, вицепрезидент на BlackBerry.

В петък BlackBerry също регистрира първите си фискални резултати за първото тримесечие на финансовата 2019 година Приходите от програмен продукт и услуги са нарастнали с 18 % по отношение на миналата година до 189 милиона $ (въз основа на GAAP или общоприетите счетоводни принципи). Като цяло компанията регистрира доходи от 219 милиона $ за тримесечния интервал. BlackBerry регистрират чиста загуба от 11 цента на акция (отново въз основа на GAAP) за интервала. Той чака приходите от програмен продукт и услуги да набъбнат с 8 % до 10 % за фискалната 2019 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР