БК Евробаскет Благоевград подава ръка на хората в неравностойно положение!

...
БК Евробаскет Благоевград подава ръка на хората в неравностойно положение!
Коментари Харесай

Баскетболен клуб от Благоевград помага на хора в неравностойно положение

БК Евробаскет Благоевград подава ръка на хората в неравностойно състояние! Лица с увреждания, консуматори на обществени услуги в Благоевград с тренировки по баскетбол в обновената спортна зала в Семеен кодекс „ Пирин “. Ползватели на две предпазени жилища и два Центъра за настаняване от фамилен вид за лица с увреждания в Благоевград ще упражняват баскетбол един път седмично, като спортните занимания ще се организират в обновената баскетболна зала в Семеен кодекс „ Пирин “.

Потребителите ще бъдат обучавани от треньорите Николай Хаджиев, Наталия Славчева и Александър Драгичевич от БК „ Евробаскет “.

Инициативата е на Община Благоевград и спортния клуб.Днес бе извършена и първата подготовка, която бе призната с доста възторг от потребителите на обществените услуги.Целта на заниманията е да се насърчи физическата интензивност измежду лицата в неравностойно състояние.Всяка седмица по време на занятията ще има и подсигурена бутилирана вода от БК „ Евробаскет “.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР