БК Берое привлече 26 годишния американски баскетболист Наашон Джордж. Роденият

...
БК Берое привлече 26 годишния американски баскетболист Наашон Джордж. Роденият
Коментари Харесай

Берое привлече още един американец

БК Берое притегли 26 годишния американски баскетболист Наашон Джордж. Роденият през 1993г. в щата Хавай състезател е висок 206 сантиметра, тежи 91 килогр

БК Берое притегли 26 годишния американски баскетболист Наашон Джордж. Роденият през 1993г. в щата Хавай състезател е висок 206 сантиметра, тежи 91 кг и може да бъде употребен от треньорския щаб на позиции 4 и 5. Джордж е ученик на университета в Айдахо, а през актуалната година ще запише своя четвърти професионален сезон. Стартира кариерата си в NCAA сериите оттатък океана, а през отминалата година играе за казахстанския Каспий Актау. Участва през 2016г. в Draft сериите на NBA, само че не съумява да се класира. Отминалата година е най-успешната му досега. В края на сезона той попада в тима на годината в казахстанското състезание.

До прехвърлянето на Наашон Джордж в Берое се стигна, откакто в границите на подготвителния развой стана ясно, че новопривлеченият Тревонд Барнс има заболяване, което изисква продължителено лекуване. БК Берое съжалаява за случилото се с Барнс и показва вярата си, че играчът ще може оптимално бързо да се върне на игрището, където му е мястото!

Повече за новопривлечения състезател в състава може да откриете в прикачените три файла с определени моменти от неговата кариера

но и може да бъде употребен от треньорския щаб на позиции 4 и 5. Джордж е ученик на университета в Айдахо, а през актуалната година ще запише своя четвърти професионален сезон. Стартира кариерата си в NCAA сериите оттатък океана, а през отминалата година играе за казахстанския Каспий Актау. Участва през 2016г. в Draft сериите на NBA, само че не съумява да се класира. Отминалата година е най-успешната му досега. В края на сезона той попада в тима на годината в казахстанското състезание.

До прехвърлянето на Наашон Джордж в Берое се стигна, откакто в границите на подготвителния развой стана ясно, че новопривлеченият Тревонд Барнс има заболяване, което изисква продължителено лекуване. БК Берое съжалаява за случилото се с Барнс и показва вярата си, че играчът ще може оптимално бързо да се върне на игрището, където му е мястото.
 Баскетболният Берое се укрепи с американец
Баскетболният Берое се укрепи с американец

Остин Прайс е роден на 16 септември 1995 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР