Бизснесдама, която има студио за красота в столицата, ще подари

...
Бизснесдама, която има студио за красота в столицата, ще подари
Коментари Харесай

Бизнесдама подарява автомобила си за празниците, пусна обява във Фейсбук

Бизснесдама, която има студио за хубост в столицата, ще подари собствен автомобил на семейство в потребност. Карин Иванова споделя, че желае да зарадва нуждаещи се хора за празниците. По думите ѝ колата е без забележки.
Прочетете още
" Здравейте, другари! По случай новогодишните празници желая да направя подарък, като подаря колата си на семейство в потребност. Автомобилът е без забележки, разноските ще бъдат за моя сметка. Защото в случай че можеш да направиш даже един човек благополучен, значи си постигнал доста! Весели празници! ", написа Иванова.

Публикацията й бързо набра известност в мрежата. Потребителите поздравиха Катрин за стрхотния жест.

" Браво за положителната постъпка! Успех и дано отиде при някой с огромна потребност! ", отблеяза Валентин Т.

" Леле! Не чаках, че към момента има толкоз положителни хора в действителност. От сърце ти искам всичко най-хубаво в живота. Весели празници ", прибавя Симона М.

Някои от тях посъветваха дамата да потърси потвърдили са благотворителни организации, с цел да не попадне на измамници:

" Съветвам ви да се обърнете към Йонка Иванова или Подай ръка Заедно за по - положително бъдеще. Те ревизират хората, на които оказват помощ и по този начин ще сте сигурна, че колата ви е попаднала точно при нуждаещо се семейство. ", показва Нана Христова.

Има и такива, които подхождат със подозрение към гласността, която дамата е избрала да даде на добрината си: 
" Със сигурност имаш хoра цялостно окло теб такива, които се нуждаят от сходен подарък!...някой родственик, комшия, непосредствен, прочут и дори и на чужд към теб и така нататък Това тук по този начин не се поства с цел да привлечеш малко внимание. Един здавомислещ мозък би схванал какво тъкмо имам в поради ", написа Bahri S. в мненията под обявата ѝ. 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР