Бизнесменът Вълчо Арабаджиев и съпругата му Маринела отказаха днес коментар

...
Бизнесменът Вълчо Арабаджиев и съпругата му Маринела отказаха днес коментар
Коментари Харесай

Ветко и Маринела Арабаджиеви не отричат да са изнудвани от Нотариуса

Бизнесменът Вълчо Арабаджиев и брачната половинка му Маринела отхвърлиха през днешния ден коментар за това дали са били изнудвани от Мартин Божанов-Нотариуса. Имената им като възможни жертви на убития лобист изнесе в петък депутатът от Политическа партия Никола Минчев, който е и ръководител на краткотрайната комисия в Народното събрание по този проблем.

Според отчета, който депутатите получиха в петък, известното семейство било изнудвано от Божанов за над 1 млн. лева По първична информация Нотариуса им заречен подпомагане към проблемите с Темида през 2019 година Тогава им бяха повдигнати обвинявания за данъчни закононарушения и пране на пари.

Срещу двамата се стовари с цялостната си мощност закритата към този момент Спецпрокуратура - по типичен обичай, а те даже известно време се укриваха.

Така към днешна дата делото против тях безлично си цикли в някогашния Спецсъд, а към него интерес не демонстрират даже правосъдните кореспонденти.

Днес двамата пристигнаха в съда за следващо съвещание по процеса, съобщи Нова тв.

Пред публицисти фамилията отхвърли да разяснява случая. Двамата обявиха, че ще приказват за проблема на друго място.

„ Има време, ще чуете ”, бяха думите на Арабаджиев.

Съпругата му отхвърли да отговори и дали са имали контакт с Божанов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР