Бизнесменът Николай Събев, водач в листата на партия Продължаваме промяната

...
Бизнесменът Николай Събев, водач в листата на партия Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Шефът на Еконт: Евтината ни работна ръка нито е евтина, нито е работна

Бизнесменът Николай Събев, лидер в листата на партия " Продължаваме промяната " в Русе, не има вяра в необятно публикуваното разбиране, че България има евтина работна ръка.

" Ние твърдим, че имаме евтина работна ръка. Не е по този начин. Първо, не е евтина. Второ, не е работна ", разяснява в Събев, който е създател и притежател на куриерската компания " Еконт ".

Преди месец един от водачите на " Продължаваме промяната " - Кирил Петков, разгласи, че в случай че партията му получи късмет да излъчи министър на превоза, това ще бъде точно Събев.

Бизнесменът счита още, че България няма специалисти, заради което в партията на Кирил Петков и Асен Василев се разисква нуждата от основаване на образователни центрове за бърза подготовка и преквалификация.

Според Събев системата на обучение в страната е " извънредно изостанала ".

Той изясни, че е подготвен да приложи част от правилата в бизнеса си, които са създали компанията му " мощна, мощна и самостоятелна ", и в обществената администрация.

Според Събев водещ е японският принцип " кайзен " – на непрекъснатите промени и усъвършенствания. Сред 4500-те служителя на " Еконт " била основана " просвета на смяната ". За да се вкара този принцип и в работата на държавните институции, нямало потребност да се прави гражданска война, да се " мачкат " хората и да се " режат глави ", а единствено да се пренасочат към действия, в които биха били по-ефективни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР