Бизнесменът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Купи най-новото “Ферари

...
Бизнесменът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Купи най-новото “Ферари
Коментари Харесай

Бизнесмен от България даде 430 000 евро за най-новото Ферари

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Купи най-новото “Ферари " от Международното ревю в Букурещ, Румъния.

Благоевградският предприемач Николай Динков-Нинджата, който с изключение на потомствен паралия завоюва и няколко милиона от тотото даде 430 000 евро за най – новото Ferari 296 GTB. Това е най-новото украшение в автопарка на семейство Динкови, второ Ferari и брониран Rolls – Royce Wraith V12.

Припомняме, че през 2020 година милионерът Николай Динков даде близо 1 млн. лева за алено Ферари 488GTB Pista финален пестник на техниката на 2020 година.

Милионерът Динков живее със фамилията си в имение на хълма на кв. Баларбаши над Благоевград. Любима му дестинация е Гърция, от където кръстосва света по вода и въздух. В южната ни съседка семейство Динкови имат голяма къща, където се любува и на супер първокласна и съвременна яхта за към 1 000 000 евро, която съгласно познавачи е най-скъпата в региона и една от най-модерните в страната, написа “Пиринскоком ".

" Няма рецепта за благополучие. Като има пари, всичко е допустимо. Тайната е шансът ", счита щастливият собственик на над 7 милиона лв., извоювани против един фиш за 3,40 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР