Бизнесменът Мирослав Соколов тайно подкрепя любимата си - фолк-певицата Мария,

...
Бизнесменът Мирослав Соколов тайно подкрепя любимата си - фолк-певицата Мария,
Коментари Харесай

Сагата край няма! Мария и Миро Дзвера пак са заедно!

Бизнесменът Мирослав Соколов скрито поддържа обичаната си - фолк-певицата Мария, по време на живите предавания на " Като две капки вода ".

През последните седмици връзката им претърпя прочувствено земетресение, като чалга дивата даже заприказва за бракоразвод със брачен партньор №3.

" Не ме разстройвай, не знам какво ще е идната седмица ", коментира малко Мария на въпрос дали с обичания си не престават да имат любовни връзки.

Мистерията ненапълно е разплетена, откакто в понеделник вечерта Миро беше измежду публиката и аплодираше изявата на Мария в " Капките ". Изпълнителката имитираше естрадната легенда Елвира Георгиева, само че чалгаджийката не се оправи добре и получи ниски  оценки. По време на лайфа предприемачът беше седнал до фолкпевицата Преслава, която бе специфичен посетител на вечерта. 



Мъжът на Мария се появи доста за малко в кадър и наличието му беше разкрито. В началото на " Капките " Соколов още веднъж беше измежду публиката, само че по-късно изчезна от хорските погледи, което ускори слуховете за разлъка.

С появяването на Миро излиза наяве, че на този стадий раздяла няма да има и двамата с Мария не престават дружно по пътя си. Двамата се разделяха и събираха на няколко пъти, като даже стигнаха до съд. Преди две седмици излезе информация, че певицата е подала молба за бракоразвод. Явно по-късно нещата са се трансформирали. Само преди дни папараците на  " България Днес "  засякоха Мария с ново тузарско возило, което евентуално й е подарък от обичания мъж, който с кола желае още веднъж да завоюва любовта й.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР