Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс

...
Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс
Коментари Харесай

Бил Гейтс след развода: Сам съм във вила с 18 бани, децата ги няма, Мелинда взе кучето


Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс описа персонални детайлности към брака и развода си с някогашната си брачна половинка Мелинда. „ Всеки брак, като децата, които напущат дома, минава през преход. Моят, за жалост, мина през този преход, наименуван бракоразвод. Но от моя позиция това беше страховит брак, не бих го трансформирал. Не бих решил да се оженя за друга “, сподели Гейтс в изявление за Sunday Times.

Най-трудно му е било, когато децата са напуснали дома.

"Най-малката ми щерка също отиде в лицей и в този момент вилата ни в Сиатъл с 18 бани е празна. Имам тази прелестна къща, която е подобаваща за огромни компании. Но през множеството време ми се коства прекомерно огромна. Аз съм просто един дребен човек “, сподели Гейтс. „ Липсват ми безпорядъкът и шумът. Не вършех доста домакинска работа, само че в естествените дни постоянно миех чиниите, тъй като бях добър в това, а едно от децата ми помагаше “, добави той. Бил е благополучен, че към момента може да работи с Мелинда и от време на време се виждат.

„ Имаме значима, комплицирана, близка връзка. И съм доста благополучен, че започнахме да работим дружно. Заедно изградихме фондацията. И имаме три невероятни деца “, сподели той. „ Аз оплаквам по същия метод, както тя. Знаете ли, израснахме дружно. Когато се оженихме, Microsoft беше огромна работа. Но аз бях зрял 38-годишен, а тя беше млада 28-годишна жена... Това е повече от половината ми живот в зрелост. Направихме доста дружно “, добави той.

Бил признава, че елементарно се е договорил с Мелинда за разпределението на имущество и пари. „ Тя взе кучето. Щеше да ме убие поради него. Шегувам се, несъмнено “, показа Бил.

Бил и Мелинда Гейтс оповестиха развода си при започване на май предходната година. Те бяха женени 27 години. Двамата се срещат в края на 80-те, когато Мелинда се причислява към Microsoft, и се женят през 1994 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР