Бизнесменът и бивш собственик на Левски“ се раздели със съпругата

...
Бизнесменът и бивш собственик на Левски“ се раздели със съпругата
Коментари Харесай

Майкъл Чорни в тежък развод – бившата му го съди за 25 млн. долара + снимка на младото му гадже

Бизнесменът и някогашен притежател на „ Левски “ се раздели със брачната половинка си Никол Райдман (На фотографията горе),  която го съди за 25 милиона $, разбра HotArena.

Никол и 69-годишният милиардер сложиха завършек на брака си при започване на 2020-а след 11 години дружно и две деца. Узаконяването на връзката им изиграва неприятна смешка - единствено няколко месеца след сватбата израелската бизнесдама поставя завършек на връзките им. Никола децата им останаха във превъзходния фамилен дом в Херцлия Питуах (курорт в Израел),  а Чорни се реалокира в един от новите комплекси в Тел Авив.

Тогава пристигна и огромният бум- Никол заведе иск против някогашния си брачен партньор за 25 милиона $. Тази сума е вписана във финансовото съглашение, което двамата подписват преди да се оженят. Бизнесменът не поискал да извърши изискванията на съглашението по тази причина Никол завежда дело.

Райдман е  измежду известните лица в страната. Участва в локално риалити, изявява се певица,  като спонсор на израелската войска. Изключително близка е с  министър-председателя Бенямин Нетаняху и брачната половинка му Сара.

Докато бушува абсурдът с Никол, някогашният притежател на „ Левски “ не си губи времето и към този момент има нова жена до себе си. Това е 39- годишнина Сузи Робин (Снимка в галерията). Чорни и много по-младата от него дама стартират да излизат  четири месеца след раздялата на предприемача. Срещат се в магазин за облекла в центъра на Тел Авив. Скоро по-късно към този момент са известна двойка и живеят дружно. Новата на Чорни е сертифициран козметик и по никакъв начин не е очарована от публичността която я застига около връзката й с  бизнесмена.

От няколко месеца нов мъж до себе си има и Никол. Тя излиза с Ярън Коен -  доста богат притежател на компания за финансови вложения.

Чрез своите юристи Майкъл Чорни отхвърля на „ България Днес “ да приказва за събитията в живота си и няма предпочитание да дава изявленията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР