Бизнесменът Християн Гущеров крие близо един милион лева в гаража.

...
Бизнесменът Християн Гущеров крие близо един милион лева в гаража.
Коментари Харесай

Гущерови крият един млн. лв. в гаража си СНИМКИ

Бизнесменът Християн Гущеров крие близо един милион лв. в гаража. Бившият мъж на певицата Мария и сегашен брачен партньор на плеймейтката Светлана Василева разполага с цели два цвята – бял и черен, от обичания си автомобил „ Мерцедес Майбах “, писа " Галерия ".


Това стана ясно от обява, която русокоската показа в Инстаграм под формата на история. На фотото са уловени три колия – детският джип на втория й правоприемник, както и двете мощни возила на назад във времето. Любопитна детайлност е, че с мини „ Черцедес “ разполагат всички малчугани.

Всяко наслаждение за възрастните се прави оценка приблизително сред 400 000 и 500 хиляди лв., като цената може да нарасне главозамайващо съгласно спомагателния тунинг и мечтаните усъвършенствания. И двете коли са благосъстоятелност на Християн, като черният е за негово персонално прилагане, а белият звяр – поверен на моделката.

Интересна детайлност е, че фамилията не просто е стъпило на краката си, а води много висок стандарт на живот, написа „ Галерия “. Неотдавна двамата споделиха фотоси от столичния си дворец, разкриващи бутиковия дизайн и големите размери на къщата.

Според осведомени това се дължи на обстоятелството, че Християн е стоплил връзките с татко си Добромир. След разлъката с Отварачката, както е позната някогашната пайнерка, двамата се тодалечиха, а причина за това бе безрасъдното харчене на по-младия.

Въпреки че Светлана живее в разкош, тя доста добре знае по какъв начин да се оправи с капризите на огромната фамилия. Неслучайно първото й дете носи името Анелия-Добромира, а второто Добромир, и двете кръстени на дядото. Третото дете се споделя Кристиан-Валентин, а на четвъртото, което роди неотдавна, не е оповестила нито името, нито пола му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР