Бизнесменът Александър Сталийски разпространи позиция до медиите, в която заявява,

...
Бизнесменът Александър Сталийски разпространи позиция до медиите, в която заявява,
Коментари Харесай

Александър Сталийски: Не познавам нито Слави Трифонов, нито и Тошко Йорданов

Бизнесменът Александър Сталийски популяризира позиция до медиите, в която декларира, че не познава Слави Трифонов и Тошко Йорданов и че няма общо с изказванията на спортния министър в оставка Радостин Василев.

На конференцията, на която разгласи, че напуща Има Такъв Народ, Василев обясняваше за затварянето на известно столично заведение на територията на плувния комплекс " Диана ". Преди седмица въпросното заведение, свързвано със Сталийски, беше запечатано от Национална агенция за приходите поради открити нарушавания. Радостин Василев съобщи, че е получил обръщение от зам.-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов: " Пич, Дългия ме праща да ти кажа да не закачаш Сталийски ".

Александър Сталийски акцентира, че не е притежател на въпросното заведение, както и че няма никакви взаимоотношения с управлението на Има Такъв Народ, Радостин Василев или Кирил Петков.

Публикуваме позицията му без публицистична интервенция:

" Във връзка с излъчена конференция на Радостин Василев и споменаването на моето име в нея, бих желал да ви срещна със своята позиция. Вярвам, че тя ще бъде отразена.

Не познавам господин Станислав Трифонов и господин Тошко Йорданов и нямам никакви взаимодействие с тях. Не познавам господин Кирил Петков и господин Радостин Василев и нямам никакви взаимоотношения с тях. Недоумявам за какво името ми се употребява за оправдаване на политически действия.

Повече от 10 години разнообразни политици използват името Александър Сталийски за реализиране на политически цели посредством мятане на несъстоятелни изказвания в медийното пространство, за което повеждам правосъдни каузи и няма да спра да го върша.

Един от тези политици е Иво Мирчев. Тъй като в свое изказване Ивайло Мирчев ме упреква в осъществяване на закононарушения, подадох надлежна тъжба до Софийска районна прокуратура. Предявих и правосъден иск по чл.45 от Закон за задълженията и договорите против Ивайло Николаев Мирчев.

Прави усещане, че в тази ситуация Хиполенд, в който безпричинно бях забъркан, медиите просторно отразиха опцията инспекциите във веригата да са политическа принуда. В случая с ресторант 101, в който още веднъж съм замесен Радостин Василев, представен от " Дневник " споделя:

" Василев съобщи, че е видял фотографията си в тоалетната на заведението и е споделил на премиера Петков да изпрати Национална агенция за приходите ".

От медиите разбрах, че съдът е оповестил затварянето на ресторанта за нелегално.

Смущаващо е, в случай че министър председателят на Република България в персонално качество разпорежда инспекции на приходната организация, още повече, когато затваряне в резултат на тези инспекции е оповестено за нелегално от българския съд. Особено в подтекста на поръчките за честност от страна на Кирил Петков.

В свое изявление Радостин Василев сподели и следното:

" Разлепиха моя фотография в тоалетната. Пуснахме сигнал до ДНСК... Договорът с наемателя ще бъде преустановен до момента в който аз съм министър и помещението ще бъде освободено с полиция. "

Оставям на вас, като справедлива медия тълкуването на думите и дейностите на изпълнителната власт. Относно спекулациите, че съм притежател на ресторанта, бих желал да уточня, че аз навестявам постоянно това заведение, както и доста други в качеството си на клиент.

С Уважение,

Александър Сталийски ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР