Бизнесдама на годината - най-престижният форум на заетата жена, бе

...
Бизнесдама на годината - най-престижният форум на заетата жена, бе
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Миска, облечена като нотариус, нотариус - като миска. Милена разтърси с жълт панталон, много горчица и малко хайвер в роклята на Михнева

Бизнесдама на годината - най-престижният конгрес на заетата жена, бе извършен в цялостен искра и жанр. Нашето зорко око лорд Евгени Минчев с изключение на хазаин бе и критик на стилните импровизации на гостите. Ето неговият ВИП репортаж от мястото на събитието.

Валентина Узунова - ослепителен фешън пример

Модният император Магдален Димитров бе един от образците за жанр по време на церемонията. Заедно със брачната половинка си те представляваха идеалната двойка. Той връчи огромната премия „ Бизнесдама на годината 2023 “ на Валентина Узунова (в средата). Без излишества, престарание, само че с усет, председателката на Камарата на енергийните инспектори влезе в стилната история на състезанието със своята естетическа съобразителност. Заместник-министърката на Министерството на районното развиване и благоустройството евентуално е имала и по-стилна дреха, само че не е съумяла да я вземе в точния момент от химическо почистване.

Миска, облечена като нотариус, нотариус - като миска

Топнотариус Милена Георгиева бе една от забележителните дами на вечерта. Нейната премия бе за 20 години напредък в кариерата, а бялото издаваше непорочност и достойнство, добре съчетани в персоналния и професионалния й живот. До нея Мис Свят България Кристияна Йорданова сподели извънредно усърдие и изискан, пресечени от прекомерно фрапантен разрез край бедрата. Смятам също, че обувките можеха да бъдат сменени с подобаващи и звездното небе по плата да не бе по този начин отрупано.

Милена раздруса с жълт панталон

Грандиозната рок звезда Милена Славова беше положила напъните, на които е била способна, допускам. Яркожълт, към златно, панталон. Нещо като черно сако, неритмични гердани и цветове по блузата й вършат рисков и внезапен завой. Но Милена е такава и в случай че се беше появила с изумрудена вечерна рокля, несъмнено щяха да я попитат на входа дали знае къде тъкмо отива. Наградената за своя козметичен център Диана Петрова удостовери реномето си на класическа дама и участва в черно. Великолепна перлена огърлица украси дискретното пространство на облеченото, а премията изпъкна добре там.

Много горчица и малко хайвер в роклята на Михнева

Учудваща визия на Маргарита Михнева, която от време на време прекосява общата ни улица „ Оборище “ в надалеч по-впечатляващ тип. Харесвам горчичения цвят на роклята й, само че като фалшификация той не съумя да се съчетае въобще с „ менюто “ на залата. Наградената Гергана Пеева може да бъде похвалена и по фешън линия, единствено съм сюрпризиран, че не бе с някое от луксозните си бижута, които собственоръчно създава.

Фернандо и Папуниду - международна елегантност

Бляскав Фернандо Монтаньо на тази галацеремония. Солистът на Кралската опера и балет на Англия бе облечен в бял смокинг и по този начин сподели на присъстващите господа верния метод да се появят. Папийонката с патладжанен цвят на Lanvin бе навръх мястото си, в компанията на копринена кърпичка в същия цвят. Монтаньо връчи една от огромните награди на гръцката бизнесдама Марина Папуниду, собственик на хотел „ Премиер “ в Банско. Тя беше облечена безупречно и по френски фасон, като дребното синьо бижу с пера подсещаше конните надбягвания „ Аскот “.

Печеян и Пенкова разнообразиха конкурса

С доста усет и най-много многообразие почетният ръководител на състезанието Мариана Печеян сервира своята визия за вечерно облекло. Тя бе съумяла да съчетае цветовете на капучино и сметанов сладолед, което беше добре, поради топлото време. На фона на портрета на Кралицата, рисуван от Румяна Георгиева, тези цветове внимателно помръкват поради богатия на цветове кралски дрешник. Наградената с почетен диплом Evolution Васка Пенкова умело е съчетала черно и бяло, без да наподобява на ария на Георги Христов. Обединяващото в този кадър е същинското усърдие, любовта към цветовете или надареното им ограничение.

Кралицата на счетоводството покори с бродерия

Камелия Терзийска се подреди в челната тройка от печеливши освен за своя професионален труд, само че и за фешън подобен. Пищната й рокля покори присъстващите с деликатна бродерия, убеден клош, спускащ се до низините на пода, водопад от искра и искри, подобаващи за всеки червен килим. Комплименти и за сина на Терзийска, който с юношески нюх за хармония потегля решително към светското внимание. Отминавам маратонките, каквито младите мъже могат да си разрешат в тези времена, само че на друго място.  

Италиански фешън принос на конкурса

Почетният консул на Италия в Пловдив театралничи тържествено с две заслужили дами. Имам забележки към вратовръзката му, спусната малко по-ниско под яката, в сравнение с аз разрешавам. Лъчезарният Джузепе де Франческо кавалерства достопочтено на наградените Гери Сарафски и Гери Пеева, всяка със своята визия за мода. Без да контузвам нечии усеща, ще загатна, че цветовете на двете рокли могат да бъдат употребявани за друга украса. Критиката ми не визира блясъка и великолепието на техните достижения и аура. Дори като че ли намирам за добра повече кройката, в сравнение с цветовете.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР