Бизнесът с дрехи на известната моделка и актриса Саня Борисова

...
Бизнесът с дрехи на известната моделка и актриса Саня Борисова
Коментари Харесай

Саня Борисова фалира

Бизнесът с облекла на известната моделка и актриса Саня Борисова е претърпял безспорен провал, разбра Галерия. 39-годишната русокоска е отчела минимални продажби през последните месеци. Срив е отбелязала и в основаването на екип, защото понастоящем шивачките под крилото й се броят на пръсти.

За рецесията подсказва и фактът, че самата Саня е разнасяла част от тоалетите си в разнообразни ателиета , за избрани усъвършенствания, защото работещите за нея дами са били неспособни да изпълнят желанията й.

Интересно е още, че марката, носещ името й, няма нито една нова дреха през последните три месеца. Последният продукт е показан при започване на февруари, само че основаването и работата по него са били част от последния месец на миналата година.

Проблеми се регистрират още по страницата на моделката, както в Инстаграм, по този начин и в формалния уебсайт на марката. Макар да бе споделила, че ще го прави за забавление, тя загатна и за отварянето на магазин .

За това започва с онлайн поръчки, които генерираха избран интерес с представянето единствено и само на първата линия. Според близки причина за неуспеха й са прекомерно високите цени, други пък означават неналичието на креативност . Заявка за скъпи блузи, панталони и рокли даде първата фотосесия, осъществена в столицата на любовта – Париж.

Кадрите бяха направени наоколо до река Сена, както и пред признака на Франция – Айфеловата кула . Усетила, че не предизвика интерес към моделите си, Саня бързо смени посоката, наскоро тя показа еротично свое фото, което нажежи пристрастеностите в обществените мрежи.

По всяка възможност тя ще се завърне към амплоато си на актриса, разчитайки на помощта на някогашния си брачен партньор – артиста Ники Илиев. В светското пространство витаят клюки, че двамата напълно са заровили томахавките по сред си, като даже са възобновили честите си срещи.

Ники споделя, че я усеща като непосредствен другар , за който постоянно ще е разполагаем при потребност, а Борисова разкри, че има нов мъж в живота си, само че желае да резервира самоличността му в загадка.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР