Бизнесът с бонуси за Коледа и тази година. Те ще

...
Бизнесът с бонуси за Коледа и тази година. Те ще
Коментари Харесай

83% от фирмите с финансов стимул за служителите си по Коледа

Бизнесът с бонуси за Коледа и тази година. Те ще са по-големи от 2020 година, демонстрира изследване на Българската търговско-промишлена палата измежду повече от 100 организации и предприятия, по информация на БТВ.

83% от компаниите имат намерение да дадат спомагателни тласъци на чиновниците си, 12% не плануват такива поради компликациите в епидемията.

Почти половината от работодателите дават спомагателните пари като тласъци за чиновниците си, 35%, с цел да ги приготвят за идните празници и 24 на 100 поради положителното финансово положение на компанията. Мнозинството бизнесмени ще дадат идентични суми на всички, 35 на 100 съгласно заслугите на чиновниците и 14 на 100 съгласно йерархията.

Размерът на сумите ще варира. Най-голям е делът на
бонусите до 200 лева От 200 до 500 лева ще раздадат към една трета от компаниите.

" Най-добре се правят оценка спомагателните тласъци в пари. В пари ще бъдат и този път по-голямата част от
бонусите. Това е един сигнал, че българските бизнесмени се отнасят с схващане към компликациите на всички, в това число и на своите служащи. Очаквано пандемията стегна колана на компаниите, доста от тях към този момент не могат да си разрешат да дават огромни суми. Изчерпали са своите запаси, надяваме се, че ще тръгнат нещата по-добре с възстановяване на икономическата среда “, съобщи ръководителят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР