Бизнесът от област Търговище посочи в анкета кои професии търси.

...
Бизнесът от област Търговище посочи в анкета кои професии търси.
Коментари Харесай

Питат бизнеса в Търговищко от какви кадри има нужда

Бизнесът от област Търговище уточни в анкета кои специалности търси. Допитването демонстрира още, че множеството компании от района са подготвени да дават условия за образователна процедура на възпитаници и студенти, осведоми Българска телеграфна агенция.

Част от резултатите на продължаващата анкета за потребностите на работодателите от работна мощ бяха показани пред членовете на Постоянната комисия по претовареност към Областния съвет за развиване.

В района се търсят фадромисти, заварчици, счетоводители, готвачи, стругари, фрезисти, машинни инженери, шлосери, тапицери, машинни оператори, специалисти външна търговия, доставчици, мотокаристи, дърводелци, общи служащи, механизатори и други Анкетата се организира по концепция на регионалната администрация и стартира през декември предходната година.

От този месец и Агенцията по заетостта стартира на своята електронна страница сходно изследване, като анкетата ще бъде отворена за попълване до 28 февруари. Бюрата по труда в област Търговище са изпратили анкети на близо 600 компании от района, от които чакат противоположна връзка. Потребностите на работодателите ще се изследват два пъти в годината - през февруари и през август.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР