Бизнесът на бившата на Слави Трифонов Мартина сериозно е зациклил.

...
Бизнесът на бившата на Слави Трифонов Мартина сериозно е зациклил.
Коментари Харесай

Мартина на Слави закъса финансово

Бизнесът на някогашната на Слави Трифонов Мартина съществено е зациклил. Красавицата и мъжът й Коко Колев са представители на непозната козметична марка за България от няколко години. Двамата оферират най-различни артикули, ориентирани най-вече към женската публика, както и такива за деца и бебета. Справка в Търговския указател обаче демонстрира, че търговията им не се развива добре, най-малко съгласно данъчните заявления пред Национална агенция за приходите.

Според тях годишните им доходи са под 10 000 лв.. За съпоставяне - човек на минимална заплата взема 7320 лева годишно. Въпреки, че козметиката им е в действителност с високо качество, двамата не съумяват да осъществят облаги. Най-вероятна причина за това са цените на продуктите им. Тъй като марката не е българска, продуктите се оферират на високи за родните стандарти цени. Само една от маските коства 12 лева

Покрай Свети Валентин Мартина и Коко бяха пуснали 30% понижение на всичко, само че и този маркетингов ход не се оказа толкоз сполучлив, колкото се надявали, написа "Галерия ". Те се пробваха да популяризират и посредством едно от златните девойки - Ренета Камберова, която стана лице на продуктите им, само че и този ход не съумя. За тяхно благополучие, те се занимават с няколко неща по едно и също време, от където си докарват прилични приходи. Освен това самата Мартина надалеч не е от инцидентно семейство и баба й й оказва помощ финансово.

Снимка: в. България Днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР