Бизнес съперничеството изглежда не е достатъчно за двама от най-могъщите

...
Бизнес съперничеството изглежда не е достатъчно за двама от най-могъщите
Коментари Харесай

Мъск и Зукърбърг готови да премерят сили на ринга

Бизнес съперничеството наподобява не е задоволително за двама от най-могъщите милиардери в софтуерната индустрия  Илън Мъск и Марк Зукърбърг. Двамата оповестиха, че желаят да премерят сили в борба на кръга, оповестява CNN. 

Собственикът на Twitter и основен изпълнителен шеф на Tesla Мъск неотдавна написа, че ще е подготвен за борба със Зукърбърг, основният изпълнителен шеф на Meta . Зукърбърг отговори с: " Изпрати ми местонахождение " посредством " история " в приложението Instagram.

Остава неразбираемо дали Зукърбърг и Мъск са съществени или се смеят.

CNN се свърза с Meta за коментар. Говорител на компанията сподели пред Verge: " Историята в Instagram приказва сама за себе си. "

Зукърбърг практикува бойни изкуства и завоюва злато и сребро на шампионат през май.

Отбелязва се, че двамата - които в предишното се бореха за високо място в показателя на милиардерите на Bloomberg, преди Мъск да стане най-богатият човек в света - са се сблъсквали и преди. През 2017 година те се включиха в обществен спор за бъдещето на изкуствения разсъдък (ИИ).
 Илон Мъск още веднъж е най-богатият човек в света
Илон Мъск още веднъж е най-богатият човек в света

Нетното му положение възлиза на 192 милиарда $

Мъск неведнъж е предупреждавал за ИИ като евентуална екзистенциална опасност за човешката раса. Зукърбърг, въпреки това, е с доста по-оптимистична позиция по тематиката. По време на предаване онлайн във Фейсбук по това време той отхвърли " скептиците ", които скицираха " сюжети за края на света ", като " много безотговорни ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР