Бизнес проектът „Златен век" се равнява на 0,2% от брутния

...
Бизнес проектът „Златен век" се равнява на 0,2% от брутния
Коментари Харесай

Небостъргачът „Златен век“ ще допринесе за развитие на икономиката

Бизнес планът „ Златен век " се равнява на 0,2% от брутния артикул на страната ни и има своя дребен, само че значим принос за запазването на положителните индикатори на нашата стопанска система.

Вярваме и че „ Златен век " ще бъде следващ образец за законността и стабилността, който да насърчи родните и задграничните вложения в България, обявиха от строителната компания “Артекс “.

Мащабният и новаторски за страната план ще способства още за запазването на работните места на над 2000 чиновници и жители на Република България. Техните работни места и заплати са директно и индиректно свързани със строителството на постройката „ Златен Век ".

На 1 април 2019 година държавното управление в лицето на министъра на районното развиване и благоустройството госпожа Петя Аврамова съобщи, че би трябвало да изчакаме решението на Софийския административен съд и тогава ще разберем дали сега има позволение за градеж за този обект, би трябвало ли да има ново позволение за градеж, или е в действие остарялото, показаха от „ Артекс “.

Кметът на София Йорданка Фандъкова също прикани да се изчака решението на съда и съобщи, че строителството не би трябвало да продължава, до момента в който съдът не се произнесе еднопосочно за валидността на строителните бумаги. На 19 април 2019 година Фандъкова сподели също, че когато има разногласия в една правова страна, те се вземат решение в съда. Решението на съда е към този момент факт и изрично удостоверява законността на градежа „ Златен век ".

„ Артекс " поддържа напъните на държавното управление да се съблюдава законността и чака горепосоченото решение на съда да е един добър образец за тези старания. В една правова страна законът следва да се извършва от всички нейни субекти, т.е. чакаме и разчитаме институциите и жителите да уважат решението на съда и да се съобразят с всички произлизащи от него дейности. Решението на съда и напъните на държавното управление да се съблюдава законността са рамките, в които „ Артекс " ще продължи строителството на обекта „ Златен век ".


Визията на „ Златен век' е дело на арх. Пламен Пламенов Мирянов. Той е роден през 1989 година в София. През 2007 година приключва с отличен триумф междинното си обучение в 9-а френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин ", компетентност „ Математика и информатика ".

Следвайки пътя на сполучливите си родители - арх. Пламен Мирянов и арх. Весела Мирянова - създатели на строително-инвестиционната компания „ Артекс инженеринг " АД, арх. Пламен Мирянов приключва през 2013 година висшето си обучение в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), компетентност „ Архитектура ".

Владее съвършено три езика, има отлични организационни и лидерски качества и умения за другарство и работа с хора.
Още в студентските си години с фотографиите си арх. Пламен Мирянов се отличава с истинския си взор на създател.

Със основаването на фондацията „ Нашият дом е БЪЛГАРИЯ " арх. Мирянов намира път за изразяването на своите водещи полезности в живота: родолюбието, вярата в Бог и положителното. Развивайки се като създател посредством активността на фондацията, той режисира късометражни филми, отдадени на изконните български знаци: писмеността, знамето, природата на България и българската роза.

Завършвайки висшето си обучение и заставайки отпред на „ Артекс план " ЕООД - сдружението, по чиито архитектурни планове се осъществят всички капиталови планове на „ Артекс инженеринг " АД, арх. Пламен Мирянов взе участие в основаването на всички архитектурни планове на постройките, правейки „ концептуална архитектура ": с изключение на изключителната точност и великолепие на формите потреблението на най-качествените материали както извън, по този начин и вътре в постройките, той ги трансформира в обособени знаци емблеми на София.


Дейността на арх. Пламен Мирянов намира самопризнание и посредством множеството събития и награди, на които е уредник и притежател. Някои от тях са:

• Награда „ Златно сърце " на списание и клуб Business Lady в категория „ Патриотични действия " на фондация „ Нашият дом е България ";

• Първа премия за жилищна архитектура с плана на постройка „ Диамант " на националния конкурс „ Сграда на годината ";

• Организиране на най-голямото хоро на Седемте рилски езера;

• Организиране на „ Балон фест Казанлък " - полети над бент. „ Копринка ";

• Първа премия от интернационалния „ Тур филм фест " - България, „ На източния бряг на Европа " за най-хубав филм „ Магията на българската роза ";

• Награда от списание и клуб „ Бизнес лейди " за „ Инвеститор в християнските и морални полезности на обществото ";

• Модератор на Multilingualism -united in diversity в Брюксел във връзка Деня на славянската книжовност - 24 май;

• Първа премия за жилищна архитектура с плана на постройка „ Летера " на националния конкурс „ Сграда на годината ";
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР