Бизнес на високи токчета не се прави трудно, стига да

...
Бизнес на високи токчета не се прави трудно, стига да
Коментари Харесай

Емона Карагьозова: Бизнес на високи токчета не се прави трудно, стига да имаш правилната среда от съмишленици

Бизнес на високи токчета не се прави мъчно, стига да имаш вярната среда от съидейници, с които дружно да се учите, развивате и дружно да вървите напред. Нашата общественост сплотява дамите от всички равнища в бизнеса, без значение дали в този момент започват или към този момент имат бизнес. Това сподели предприемачът Емона Карагьозова, която е създател на " Младите дами в бизнеса ", в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “. 

Сред членовете на клуба има заети в софтуерния бранш, преподаватели по британски и айкидо, до лекари и счетоводители. Това, с което по думите й се сблъскват множеството дами бизнесмени, е подценяването от страна на мъжете. " Това, което срещам и при себе си, и при всяка млада дама бизнесмен, която в този момент потегля по този път, е, че е доста мъчно първоначално да те подхващат насериозно. Това е първото предизвикателство – да се докажеш, а за това би трябвало време. В началото това те удря в личните ти качества, в самоувереността ти дали ще се оправиш и в случай че нямаш в действителност корава душeвност и религия в себе си, можеш доста бързо да потънеш “, означи Емона Карагьозова.  

Друго предизвикателство пред младите дами бизнесмени са финансите, уточни тя. " Ако си самодеен, в случай че създаваш контакти, то тогава и триумфът няма да закъснее. Можеш умерено да стартираш бизнес и без капитал в България “, счита тя.  

Възможностите за развиване и средата за бизнес ги сътворяваме самите ние, акцентира Емона Карагьозова. " Създаваме ги, когато сме самодейни, обществени, когато посещаваме събития, образования, когато сътворяваме контакти, когато четем верните книги и когато поддържаме връзка с верните хора. Създаването на Клуба на младите дами в бизнеса е тласък младите да останат в България и да схванат, че и тук могат да развиват бизнес. Ние сме тук, с цел да им помогнем в това начинание, да ги подкрепим, да сме до тях по пътя им и да им покажем с образеца на другите дами в клуба, че е задача допустима “, сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР