Бившият №1 в света Новак Джокович вероятно ще върне в

...
Бившият №1 в света Новак Джокович вероятно ще върне в
Коментари Харесай

Новак Джокович се готви за сезона на клей със стария си треньор

Бившият №1 в света Новак Джокович евентуално ще върне в треньорския си екип Мариан Вайда. Двамата работиха повече от десетилетие, преди да се разделят изненадващо през 2017 година Сръбският тенисист сега тренира под управлението на Вайда в Монако, готвейки се за старта на сезона на клей.

Джокович е без треньор от седмица, когато в границите на няколко дни се раздели с Андре Агаси и Радек Щепанек.

Сръбският тенисист завоюва 12 шампионата от Големия шлем под управлението на Вайда, само че през 2017 година двамата се разделиха. Това съответства с проблемите на Джокович на корта, а по-късно щаба напусна и Борис Бекер. След раздялата с Джокович словакът Вайда приключи кариерата си. Все още няма публично удостоверение дали той се завръща публично.

" Вайда в никакъв случай не е напускал Новак. Той работеше доста покрай него и фамилията му като консултант ", написа сръбското издание " Спортски вестник ".

В момента сърбинът е №12 в международната класация, а пропадането му продължи с ранно отпадане на шампионата в Маями. През 2018 година Джокович има три победи и две загуби, а в първия шампионат от Големия шлем Australian Open отпадна на осминафинал, когато беше надвит от Хьон Чун.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР