Бившият здравен министър проф. написа остър пост в социалните мрежи,

...
Бившият здравен министър проф. написа остър пост в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Костадин Ангелов излови здравния министър в лъжа

Бившият здравен министър проф. написа изострен пост в обществените мрежи, в който показва, че актуалният здравен министър е изрекъл неистина. Причината е присъединяване на в утринния блок на bTV и думите му, че проф. Ангелов " му се бил извинил ".

Ето какво написа проф. Ангелов:

" май обича да послъгва ".

" Днес заяви по bTV, че съм му се бил извинил, по мой си метод.

Това просто е доста надалеч от истината, казано допустимо най-деликатно.

Единственият ми диалог с министъра в последната седмица се състоя в кафенето на Народно събрание. Хинков ме предложения да му гостувам в министерството идните дни. Това е.

Хубаво е да се знае, в случай че някой е не запомнил, че България е парламентарна република и в качеството си на предс. на здравната комисия, с сътрудниците сме длъжни да пожелаваме и разпореждаме, а министърът да извършва! Не да се извиняваме.

Иначе новината за прекъсването на детската болница беше изречена в народен ефир (пак по bTV) от Николай Болтаджиев, чиито бизнес сътрудник пък преди този момент е бил в кабинета на министъра.

А по-късно, по време на съвещание на управлението на Министерство на здравеопазването, Хинков споделя, че концепцията за прекъсване на градежа на детската болница и преместването ѝ му подхожда.

Всичко това съм го написал и разказал, единствено че с изключение на да се послъгва, постоянно у нас се и чете и слуша изборно ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР