Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) връчи таблетки на зам.-председателя

...
Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) връчи таблетки на зам.-председателя
Коментари Харесай

Д-р Коце връчи успокоителни на гаджето на Лена

Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) връчи таблетки на зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов, който му наложи наказване поради редовно неуважително отношение.

" На съображение член 155 натрапвам наказаниена господин Ангелов за проявление на, може би, всекидневно пренебрежение към водещия съвещанието на Народното събрание. Г-н Ангелов, нееднократно съм Ви призовавал да не подвиквате по този метод " Абе к`во правиш, по какъв начин го правиш " и по този начин нататък. Многократни са случаите в действителност ", съобщи Мирослав Иванов, представен от " OFFNews ".

Костадин Ангелов му отвърна, че би трябвало да влезе в ролята си на специалист по медицина и пожела да подкрепи зам.-председателя на Народното събрание с медикаменти:

" Знам, че нощес работихме до доста късно и несъмнено безсънието рефлектира в обикновено психическо напрежение. Затова желая да оказа помощ на зам.-председателя, като му дам едни таблетки, с цел да може умерено да води съвещанията и да не се пробва да заглушава гласа на опозицията. По отношение на приложената ми забележка, ще приложа всички процедури, заложени в правилника, с цел да я апелирам. Моля успокойте вашия заместител, господин Минчев ", сподели Ангелов.

Любопитната детайлност е, че Иванов е спряган за дългогодишно гадже на говорителката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

Явно обаче самият някогашен здравен министър си носи успокоителни в джоба, откакто показва подготвеност на момента да реагира с преотстъпването на персоналния си валериан на зам.-парламентарния началник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР