Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) „изписа“ хапчета на зам.-председателя

...
Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) „изписа“ хапчета на зам.-председателя
Коментари Харесай

Костадин Ангелов „изписа“ хапчета на зам.-председател на НС



Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) „ изписа “ хапчета на зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов, който му наложи наказване поради редовно неуважително отношение.

„ На съображение член 155 натрапвам наказване на господин Ангелов за проявление на, може би, всекидневно пренебрежение към водещия съвещанието на Народното събрание. Г-н Ангелов, нееднократно съм Ви призовавал да не подвиквате по този метод „ Абе к`во правиш, по какъв начин го правиш “ и така нататък Многократни са случаите в действителност “, съобщи Мирослав Иванов.

Депутатът от ГЕРБ му отвърна, че би трябвало да влезе в ролята си на специалист по медицина и пожела да подкрепи зам.-председателя на Народното събрание с медикаменти:

„ Знам, че нощес работихме до доста късно и несъмнено безсънието рефлектира в обикновено психическо напрежение. Затова желая да оказа помощ на зам.-председателя, като му дам едни таблетки, с цел да може умерено да води съвещанията и да не се пробва да заглушава гласа на опозицията. По отношение на приложената ми забележка, ще приложа всички процедури, заложени в правилника, с цел да я апелирам. Моля успокойте вашия заместител, господин Минчев “, сподели Костадин Ангелов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР