Бившият завод на „Рено“ в Москва вече официално се преименува

...
Бившият завод на „Рено“ в Москва вече официално се преименува
Коментари Харесай

Renault в Москва беше преименуван на Москвич

Бившият цех на „ Рено “ в Москва към този момент публично се преименува на „ Москвич “. Промените са регистрирани от данъчните органи в Унифицирания държавен указател на юридическите лица, написа Комерсант.

Промените в систематичния указател са направени на 3 юни. Отделът е записал и промяна на шефа. На мястото на Ян Птачек от „ Рено “ идва Дмитрий Пронин. Преди това той е заемал длъжността заместник-началник на транспортния отдел в Москва.

АД " Московски авто цех " Москвич " се управлява от Министерството на градската благосъстоятелност.

Френският авто производител „ Рено “ в средата на март разгласи прекратяването на своите заводи и автокъщи в Русия. Московските управляващи осведомиха, че считат да възобновят производството на марката „ Москвич “.

„ Камаз “, който е главен софтуерен сътрудник на възродения съветски авто цех „ Москвич “, има намерение да локализира производството на китайски коли и към този момент договаря с сегашния си сътрудник, автоконцерна „ JAC “. Предвижда се производството да стартира не по-късно от четвъртото тримесечие на 2022 година с коли с мотор с вътрешно горене, след което да премине към електрически коли.

Освен това московските управляващи работят върху съдействие с различен китайски авто производител, който към момента не е прочут.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР