Бившият защитник на ЦСКА Ангел Червенков анализира обстановката в червения

...
Бившият защитник на ЦСКА Ангел Червенков анализира обстановката в червения
Коментари Харесай

Червенков: ЦСКА ще даде всичко, за да стане шампион

Бившият бранител на ЦСКА Ангел Червенков проучва ситуацията в " аления " отбор.

" В общи линии се развиват добре нещата в ЦСКА. Важно е в този момент, по време на подготовката, футболистите да са здрави и в положително положение. Виждам, че работят вярно и извършват всичко, което изисква от тях треньорът Бруно Акрапович. В игрово отношение се избистрят нещата, има рационализиране на стила, Чух от треньора, че сега би трябвало да се изгладят елементи.

Когато се владее топката, футболистите би трябвало да са наясно със дилемите си. Когато пък не я владеят, би трябвало по най-бързия метод да си я върнат ", сподели Червенков пред " Мач Телеграф ".

" В тази зимна подготовка би трябвало да се синхронизира играта и да стане явен игровият образ. Целта е ясна - да преодолее Лудогорец. Но без победа против главния съперник, няма по какъв начин тимът да стане първенец. ЦСКА би трябвало да е непогрешим напролет, в случай че желае да приключи преди всичко. почитателите от много години чакат купа, ръководителите също ", добави Червенков, който изведе Литекс до първото място в България през 2010 година

Той направи и съпоставяне сред подготовката на ЦСКА и главния противник Лудогорец.
 Тиаго на 29, ще чества на терена в Благоевград
Тиаго на 29, ще чества на терена в Благоевград

ЦСКА го поздрави

" Въпросът е ЦСКА защо се готви. Лудогорец среща тимове като Шахтьор Донецк и Динамо Киев, които са високо стойностни. В тези мачове футболистите на Лудогорец играят по-скоро на контраатаки и държат по-малко топката. Нещо, което в България не им се случва. Ясна е треньорската концепция за другата подготовка на ЦСКА. Съперниците са български тимове, против каквито ще играе отборът напролет. По-слаби от ЦСКА, които играят главно в отбрана против " алените ". Така отборът на Бруно Акрапович владее повече топката, тъй като това ще се случва в по-голямата част от срещите от Първа лига ", счита Червенков.

" Бъдещето на Али Соу? На всеки треньор са му нужни топ играчи. Треньорът е подвластен от футболистите. Не мисля че Бруно ще желае да се раздели със Соу. Защо ЦСКА още няма нови попълнения? Истината е, че тимът е уравновесен, има конкуренция на всеки пост. Но ЦСКА би трябвало да се равнява с Лудогорец, тъй като това ще е съперникът за първото място. Аз имам вяра, че тима ще направи всичко по силите си да стане първенец. Във всеки един миг играчите би трябвало да са стимулирани и ефикасни. Да дават максимума от себе си, другояче пасиансът няма да излезе. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР