Бившият защитник на Тотнъм Мат Дохърти заяви, че отборът трябва

...
Бившият защитник на Тотнъм Мат Дохърти заяви, че отборът трябва
Коментари Харесай

Дохърти призова Тотнъм да запази Антонио Конте възможно най-дълго

Бившият бранител на Тотнъм Мат Дохърти съобщи, че тимът би трябвало да се опита да задържи допустимо най-дълго италианския управител Антонио Конте макар спекулациите, че двете страни ще се разделят напълно скоро, съобщи " Ройтерс ". 

Конте упрекна футболистите си в нарцисизъм и липса на екипен дух, откакто " шпорите " позволиха тъждество 3:3 против последния в класирането Саутхамптън. " Той е необикновен треньор, необикновен управител ", сподели Дохърти пред репортерите преди европейските квалификации на Ирландия против Латвия и Франция. " Той няма да каже нищо пред публицистите, което няма да каже пред играчите си ", добави 31-годишният футболист, който напусна Тотнъм през януари, с цел да премине в Атлетико Мадрид. 
 И шеф на Тотнъм може да последва Конте и да напусне И шеф на Тотнъм може да последва Конте и да напусне
" Той е безусловно почтен с играчите си, има пристрастеност за клуба. Надявам се Тотнъм да го остави и задържи допустимо най-дълго. Той е един от най-хубавите мениджъри за всички времена ", счита Дохърти. Тотнъм е на четвърто място в британската Висша лига, само че петият Нюкасъл Юнайтед е единствено на две точки зад " шпорите " с два мача по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР