Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра направи интересна прогноза

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра направи интересна прогноза
Коментари Харесай

Патрис Евра: Англичаните няма да могат да спрат Мбапе и Франция ще ги разгроми

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра направи забавна прогноза за изхода на дуела сред Франция и Англия от четвъртфиналите на Мондиал 2022. Според него “петлите ” ще разгромят противника си, тъй като англичаните няма да могат да се оправят с Килиан Мбапе. 

“Мисля, че ще се получи забавен мач, в който Англия ще се тормози от КилианМбапе, а Франция ще би трябвало да внимава за Букайо Сака и Фил Фоудън. Може би ще ми кажете, че Кайл Уокър е кадърен да спре Мбапе, както направи с неймар в Шампионската лига, само че Килиан може просто да се реалокира в центъра. Тогава той ще играе против Джон Стоунс и Хари Магуайър, които мъчно ще му се опълчват. Усещам, че Франция ще разгроми Англия. Англичаните имат късмет, само че ще се изненадам, в случай че победят ”, съобщи Евра. 
 Кайл Уокър: Няма да постиламе аления килим за Мбапе Кайл Уокър: Няма да постиламе аления килим за Мбапе
“Как може да бъде спрян Мбапе? Нямам отговор. Когато той е на фланга, няма метод да му се противодейства. Възможно е само, в случай че има неприятен ден. Уокър приказва, че е убеден в себе си, че е бърз и мощен и че знае по какъв начин да спре Мбапе, само че Килиан ще откри метод да го надиграе ”, уверен е някогашният френски национал. 
 Мбапе се завърна към тренировки с общата група на Франция  Мбапе се завърна към тренировки с общата група на Франция 
“Надявам се Мбапе да работи повече на върха на офанзивата, тъй като двамата централни бранители на Англия нямат късмет против него. Смятам, че Килиан има още какво да учи за играта на тази позиция. Той не обича, когато поучи топката, на гърба му да има бранител. Важно е да натрупа още мускулна маса. Освен това, постоянно се изнервя, когато го пазят компактно и непрекъснато го фаулират ”, проучва Евра.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР