Бившият защитник на Литекс, Чарлтън и Лийдс Радостин Кишишев коментира

...
Бившият защитник на Литекс, Чарлтън и Лийдс Радостин Кишишев коментира
Коментари Харесай

Какво даде футболът на Радостин Кишишев?

Бившият бранител на Литекс, Чарлтън и Лийдс Радостин Кишишев разяснява какво му е дал футболът и какви са били преимуществата. Той показа и забавни детайлности към своя живот.

" Спортът ми даде доста. Даде ми дисциплинираност и ме построи като човек. Създадох семейство, другари. Играх и на по-високо равнище. Имаше и положителни финансови облаги. Доста е мъчно в този момент да се реализират, каквито и да е триумфи. Виждам, че и на подрастващите им е мъчно да стигнат даже до приблизително европейски тимове ", стартира Кишишев.

" Спомням си Евро 96, когато Димитър Пенев ме постави в тима. Чувството след мача беше неповторимо. Вторият прочувствен миг беше, когато стопирах с футбола. Казах си, че в никакъв случай не съм мечтал да имам толкоз дълга кариера ", продължи някогашният футболист.

" Казвам на всички, че би трябвало да се мечтае. Сега си гледаме петото дете и се преместихме в София. Харесва ми градът. Живял съм в Лондон въпреки всичко. На жена ми може би ѝ беше малко по-трудно. Лесно е с пет деца, зависи по какъв начин си подредиш целите ", приключи Радостин Кишишев.

Повече може да видите във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР