Бившият защитник на бразилския национален отбор по футбол и на

...
Бившият защитник на бразилския национален отбор по футбол и на
Коментари Харесай

Потвърдиха, че Дани Алвеш е обект на обвинения в сексуален тормоз

Бившият бранител на бразилския народен тим по футбол и на Барселона Дани Алвеш е разследван по обвиняване за полов тормоз. Това потвърдиха от Върховния каталунски съд. 

Съдът е почнал следствени дейности по случай на хипотетично полово посягане вследствие на тъжба, подадена от жена против футболиста за случай в дискотека в Барселона през декември предходната година, написа Ройтерс. По-рано футболистът отхвърли обвиняванията против него.
 Дани Алвеш упрекнат в полово принуждение, играчът отхвърля Дани Алвеш упрекнат в полово принуждение, играчът отхвърля
Алвеш е на 39 години и играе за мексиканския клуб Пумас от юли 2022 година. Преди това е играл за бразилския Баия, италианския Ювентус, френския ПСЖ, испанските Севиля и Барселона.  Бранителят е най-титулуваният футболист в историята с 43 трофея във витрината си. Алвеш е шесткратен първенец на Испания, повторен първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА, три пъти Суперкупата на УЕФА.  Като част от националния тим на Бразилия той два пъти завоюва Купата на конфедерациите (2009, 2013) и Купата на Америка (2007, 2019), а също по този начин стана олимпийски първенец.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР