Бившият защитник на Берое - Тома Фонтен, който игра през

...
Бившият защитник на Берое - Тома Фонтен, който игра през
Коментари Харесай

Бивш играч на Берое: Взимах малко пари, българите не правят и усилие да говорят на английски

Бившият бранител на Берое - Тома Фонтен, който игра през есенния дял от шампионата в тима от Стара Загора, направи изненадващо самопризнание. Той съобщи, че е харчел повече в сравнение с е получавал по време на престоя си в България.

" Исках бързо да мина към друго нещо след четирите месеца в България. Имах още 6 месеца контракт с Берое, само че с изключение на, че бях надалеч от фамилията ми, харчех повече, в сравнение с получавах там. Дори като аспирант в Лион печелех повече. Трудно беше, само че в това време знаех къде съм отишъл. Финансовият аспект не беше водещ за мен ", признава футболистът от Мадагаскар през изданието " Кликано ". Той споделя, че е желал да блесне като футболист измежду посредствените играчи в България.

Той има контракт с турския Генчлербирлиги от Анкара до края на сезона. " Турският език е сложен, колкото българският, само че турците най-малко вършат старания да приказват британски и испански. Имаме и непрекъснато преводач на терена и отвън него ", прибавя той.

Анкара е на към 600 километра от епицентъра на огромните трусове в Турция, които взеха доста жертви. " Бях шокиран, доста хора изгубиха живота си. Сигурно има и футболисти измежду тях. Тръпки ме побиват, мислите ми са с тях. Благодаря на Господ, аз съм незасегнат ", споделя още 31-годишният Фонтен.
 Билетите за Берое - ЦСКА към този момент са в продажба
Билетите за Берое - ЦСКА към този момент са в продажба

Вижте цените им
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР