Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун критикува отбора за непрофесионално

...
Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун критикува отбора за непрофесионално
Коментари Харесай

Мартин Киоун: Поведението на Арсенал бе непрофесионално

Бившият бранител на Арсенал Мартин Киоун подлага на критика тима за непрофесионално държание на реванша с Олимпиакос в Лига Европа. Артилеристите " отпаднаха след загуба с 1:2 във втория мач в Лондон, като гърците не престават напред с гол повече на непознат терен.

" Толкова доста отчаяние в представянето на Арсенал в този мач. Толкова доста непрофесионални отигравания от играчите. Толкова слаб мач за Арсенал. За първи път имах възприятието, че играчите не извършват напътствията на мениджъра, а мениджърът не знаеш какви промени да направи. Ако погледнем представянето на играчите поотделно, всеки от тях можеше да се показа по-добре ", разяснява Киоун пред ВТ Sport.

" The rebuilding of this team has to start now! The commitment wasn't there from the off. "

Scathing from Martin Keown and John Hartson as the Gunners crash out of Europe with defeat at home. pic.twitter.com/WyV993WbPB
— Football on BT Sport (@btsportfootball) February 27, 2020 Мениджърът на Арсенал Микел Артета отхвърли да упреква играчите си за отпадането. " Боли доста от тази загуба. Огромно отчаяние, само че в това време се гордея с играчите. Поздравявам момчетата за метода, по който играха, само че отпадането е мъчително ", разяснява Артета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР