Бившият защитник и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира представянето

...
Бившият защитник и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира представянето
Коментари Харесай

Майкъла захапа Лудогорец: ЦСКА не може да губи на място с две улици

 Майкъла: Ще бием Левски с повече, само че като сложат козирка
Бившият бранител и началник в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разяснява представянето на " алените " под управлението на треньора Нестор ел Маестро, както и загубата от Лудогорец с 0:1 в дербито от Първа лига, което беше и първо проваляне за столичани в шампионата. Майкъла дава положителна оценка на представянето в Лига Европа, само че счита също по този начин, че тимът има много запаси.

" ЦСКА се показа добре в евротурнирите, просто малко шанс и обикновени неточности лишиха тима от постигане до продължения на реванша в Дания. Това, което постоянно съм го търсил, представянето в евротурнирите, ЦСКА го направи. На мен персонално Ел Маестро ми харесва, само че към момента е доста рано да му се дават оценки.

Трябва да му се даде повече време за работа и по-късно могат да се вършат някакви по-сериозни изводи. Ние доста бързаме в България или да оплюем някого, или да го създадем най-големия. Паро Никодимов е доста прав в разбора си след мача с Лудогорец. Не може вратарят да излиза отвън пеналтерията да гони нападател и внезапно да се връща, а на вратата няма никой. Защитниците потеглят след Черниаускас. Това е нелепост и се учи до десетгодишна възраст.

Отдавна съм споделил, че ЦСКА има огромен проблем в отбрана. Това е главното място, за което би трябвало да се намерения за укрепване. Нападателят Мауридес е доста по-комбинативен от Фернандо Каранга. Колективен състезател е. Гриша Ганчев е обезпечил най-хубавите условия на тима. Време е към този момент да дават по 120 % от себе си.

Срещу Лудогорец, ЦСКА игра едва. Това не е играта на ЦСКА, която желая да виждам. ЦСКА не може да се плаши от Лудогорец. Но разликата още веднъж ще е 10 точки, до момента в който не се научат, че Лудогорец би трябвало да се бори с ЦСКА, а не противоположното.

На стадиона, щом минеш табелката ЦСКА, към този момент си най-хубавият и не може треньорът да разяснява след мача, че Лудогорец е най-хубавият тим в България и е обикновено мачът да е изгубен. Не, не е обикновено. ЦСКА не може да загуби на място, където има две улици ", сподели Майкър пред “Тема спорт ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР