Бившият заместник-комисар на столичната полиция сър Стивън Хаус няма да

...
Бившият заместник-комисар на столичната полиция сър Стивън Хаус няма да
Коментари Харесай

Бившият шеф на полицията Met сър Стивън Хаус няма да бъде изправен пред дисциплинарно изслушване заради коментари за изнасилване

Бившият заместник-комисар на столичната полиция сър Стивън Хаус няма да бъде изправен пред дисциплинарно произвеждане след изказвания, че е описал по-голямата част от жалбите за обезчестяване като „ за жалост секс ".

Академичният професор Бетси Станко упрекна висшия офицер, че е направил мненията по време на среща през януари 2022 година, което той отхвърли и допусна, че е бил чут неправилно или е имало неразбирателство.

Watchdog Независимата работа за полицейско държание (IOPC) сподели, че не е воден протокол от срещата и че един присъстващ човек, който си е водил бележки, не е имал запис на мненията, за които се твърди, че са били направени.

Професорът за първи път направи обвиняванията година след срещата по време на телевизионно изявление и IOPC сподели, че следователите трябваше да разчитат на спомените на присъстващите хора повече от година по-късно заради неналичието на писмена документи.

Директорът на IOPC Аманда Роу сподели: „ Както професор Станко, по този начин и сър Сти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР