Бившият заместник-кмет на Благоевград Дамян Качулски ще се надпреварва за

...
Бившият заместник-кмет на Благоевград Дамян Качулски ще се надпреварва за
Коментари Харесай

След 20 години! Апостол Апостолов в Симитли има опонент за кметския стол, бившият зам. кмет на Благоевград Дамян Качулски щурмува поста

Бившият заместник-кмет на Благоевград Дамян Качулски ще се надпреварва за кметския пост в Симитли, където две десетилетия към този момент ръководи Апостол Апостолов-Поли. Качулски е повдигнат от " Съюз на свободните демократи " и е единственият конкурент на управлявалия 5 мандата Апостол Апостолов. Партията има и листа с претенденти за съветници, която оглавява бизнесменът-зърнопроизводител Павел Стоименов. ГЕРБ Симитли поддържа Апостолов и взе участие в изборите единствено с листа за съветници. Листата им е от 17 индивида.

Апостол Апостолов се кандидатира за шести следващ мандат, той доби славата си на един от най-дълго ръководещите кметове в региона, който печели безапелационно пет пъти доверието на съгражданите си.

За първи път обаче излиза нов претендент. На всеки избор в последните 20 кметът на Симитли беше явен, защото нямаше други претенденти, и още преди да е почнала предизборната акция обявявахме, че Симитли има определен кмет. Какъв резултат ще реализира Качулски ще е забавно да разберем, като се има поради, рекордната поддръжка, която Апостолов получава от жителите на Симитли и останалите политически партии, които не издигат свои претенденти за кметове.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР